Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: pelin ablayı gören var mı_?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
pelin ablayı benim kuzen kipada görmüş acayip mutavazi bir kızmış hiç havalara girmiomuş, mineyide gören var çok şımarık bir kızmış ve etrafvında bir sürü insan dolaşıyomuş, pelin ablanında etrafı insan doluymuş herkes arkasından koşturuomuş ama hiç sımarmıomuş
BEN GÖRMEDİM AMA
GÖRMEYİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK İSTERDİM
doğru keşke görebilsek
bende görmedimm ama görebilmek isterdimmmmmmmm
yha keşeke görebilsek diil mi
bende görmedim görmek isterim=)aslıya haksızlık yapmayıda kesin ya dizide kötü dizi gerçek hayattada öle diye bi kural yok sürekli eleştirmeyin!!!hem tanıyanlar aslıyla pelininde çok iyi arkadaş olduklarını ve ikisininde çok mütevazı olduklarını sölüyolar.....
ben pelin ablayı gördüm ama konuşmadıkk izmirde dizi çekimlerinin ordan geçioduk hatta dağhan ve ibrahim abiyi aslı enveride gördümm
ben asla pelin ablamı eleştirmem ben mineyi eleştiriomrum o havalara giriomuş pelin abla deil
ay iyiyki bi çirkin dedik arkadaşlar hepinizden özür dilerim fakat ben görüdüğümde oleydi ama yinede sizlerden özür dilerim ve mine abladan da
Aslı Enver çok iimiş..Hatta sete gidn biri var sitede..Aslı Enver çok canyakn dio..Uzaktn gördüün her şy doru olmaablr!!
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referans URL