09-09-2007, 07:05 PM
İbrahim Kendirci
Herkese merhabalar.Ben İbrahim Kendirci.Ufak bir vaktim vardı ve sizlerle olmak istedim.Bu forum ve site benim offical sitelerimdir.Yiğenim Okan sayesinde bu forum kuruldu.Ona ve size çok teşekkür ederim.Hepinizi çok seviyorum.
mavişş adlı üye
bizde seni çok seviyoruzzzzz cnmmm benimmmmmmmmmmm
İbrahim Kendirci
Teşekürler arkadaşlar.Çok sağolun.
mavişş adlı üye
ya amam biz seninle hep konuşmak istiyoruzzz yani bennn ya hala inanamıyorummm sensin ve ben şu anda seninle konuşuyorummm yaaaa
İbrahim Kendirci
Sakin ol.Konuşucam tabi sizlerleburayı onun için kurdurdum.Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.Çok sağolun.Zaman buldukça giricem.Kuşkunuz olmasın.
mavişş adlı üye
yemin ederim sevinçten ağlıyorum burdaa her zaman gelll hep beklicezz seni cnmm beeniimmmm
İbrahim Kendirci
Arkadaşlar inanın çok yoğunum.Ama emin olun girmeye çalışıcam
tubish adlı üye
beklicezz senii cnmm yhaaa ne zmn girersin??
İbrahim Kendirci
Zaman söylemem çok zor.Ama giricem emin olun
tubish adlı üye
tmm ama önceden yğnne söyle haber versin olurmuu ??????nolurr
İbrahim Kendirci
Yiğenim ve forumun admin'i Okan.Sizlere haber vericektir tabi.Ona çok teşekkür ederim
İbrahim Kendirci
Hoşçakalın arkadaşlar.Çıkmalıyım.Umarım tekrar görüşürüz.Geldiğimde inşallah daha çok üye görürüm.Çok sağolun.Hoşçakalın
burda pek bi bilgi yokk ama paylaşmak istdm
(alıntıdır)
Herkese merhabalar.Ben İbrahim Kendirci.Ufak bir vaktim vardı ve sizlerle olmak istedim.Bu forum ve site benim offical sitelerimdir.Yiğenim Okan sayesinde bu forum kuruldu.Ona ve size çok teşekkür ederim.Hepinizi çok seviyorum.
mavişş adlı üye
bizde seni çok seviyoruzzzzz cnmmm benimmmmmmmmmmm
İbrahim Kendirci
Teşekürler arkadaşlar.Çok sağolun.
mavişş adlı üye
ya amam biz seninle hep konuşmak istiyoruzzz yani bennn ya hala inanamıyorummm sensin ve ben şu anda seninle konuşuyorummm yaaaa
İbrahim Kendirci
Sakin ol.Konuşucam tabi sizlerleburayı onun için kurdurdum.Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.Çok sağolun.Zaman buldukça giricem.Kuşkunuz olmasın.
mavişş adlı üye
yemin ederim sevinçten ağlıyorum burdaa her zaman gelll hep beklicezz seni cnmm beeniimmmm
İbrahim Kendirci
Arkadaşlar inanın çok yoğunum.Ama emin olun girmeye çalışıcam
tubish adlı üye
beklicezz senii cnmm yhaaa ne zmn girersin??
İbrahim Kendirci
Zaman söylemem çok zor.Ama giricem emin olun
tubish adlı üye
tmm ama önceden yğnne söyle haber versin olurmuu ??????nolurr
İbrahim Kendirci
Yiğenim ve forumun admin'i Okan.Sizlere haber vericektir tabi.Ona çok teşekkür ederim
İbrahim Kendirci
Hoşçakalın arkadaşlar.Çıkmalıyım.Umarım tekrar görüşürüz.Geldiğimde inşallah daha çok üye görürüm.Çok sağolun.Hoşçakalın
burda pek bi bilgi yokk ama paylaşmak istdm
(alıntıdır)

saol eklediğin için
omu değilmi hakkında yorum yok