Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Pelin Eğer Bu Fandaysan....
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Merhabalar arkadaşlar...

Ben Pelin fan a yeni üye oldum.Gerçekten pelin çok tatlı birisi ve gördüğümüz kadarıylada hayat doluGülücük

Çoğumuzun merak ettiği soru(Eğer bu soruya cevap bulunduysa bilmiyorum çünkü yeni üye oldum.)PELİN acaba bu fanda üyemi veya yazdıklarımızı okuyormu?

Eğer yazdıklarımızı okuyor ve bu fan ı takip ediyorsa pelinden bir ricam olcak.Ricada belki biraz zahmetli ama eminim pelinin hayranları günde buraya saatlerini harcıyorsa ve pelin bu yazıları okuyupta ricamı kıracaksa diyecek sözüm yok.

PELİN!
Bu konudaki yazımı okuduysan benim senden tüm fandaki üyeler adına ricam olcak ben seninle telefonda msnde vs. gibi yollarla görüşme talep etmeyeceğim etsemde zaten diğer arkadaşlara saygısızlık olur.Tek ricam sadece eline büyük bir karton al ve Evet bende Pelinkarahan.net kullanıcısıyım yaz ve bir şekilde site yöneticilerine ulaştır siteye koysunlar.Eminim bu yol bütün arkadaşların ve senin hayranlarının gönlünü ferahlatacaktır.bu kadar insan sadece senin için çaba harcıyorlar sana sevgilerini bu fan yoluyla göstermek istiyorlar umarım sende ricamı kırmayıp böyle bir yolu kabul edersinGülücük.

Teşekkürler.
Umarım bize cvp verir düşüncen çok güzel
çok guzel soyledin arkadaşım ya çok teşekkürler
Arkadaşlar bence bu konuyu üstte tutalım ki pelin eğer bu forumdaysa görsünGöz Kırp

Evet arkadaşlar bizler peline değer verip burda saatlerimizi harcıyoruz.Tabiki bunlar karşılıksız ama napalım emin olmak istiyoruz
Flood Yasak En Yakın Sürede Üyelerimizdende Ulaşıp Söyleyenler Olacaktır Artı Bizimde Çalışmalarımız VarGöz Kırp
hmm ewt guzelllSevinçli
bravo arkadaşım bu olay alkışlanır.... Efenditurk
muHteşem bi fiKir Umarım yaparGülücük
fıkır super ya gercekten
ewttt guzell bır fıkırdee arkadaslar ben tanıorm zate bılıosnzz pelın bu fanı bıle bılmıo uzgunummÜzgünama caba gstercemm sozz.....
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Referans URL