Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Pelin'e Doğum Günü Mesajlarınız
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Pelin'e doğum günü mesajlarınızı burdan iletin. Pelin ablamız görmücek ama olsun biz genede içimizden geleni yazalım...
Pelin'im tek prensesim; Sana bir ömür boyu sağlık, mutluluk ve uzun ömür diliyorum. Ve şunu unutma sen herşeyin en güzeline laiksin. Seni çooook ama çooook seviyorum. Sen benim için herşeysin. Çok tatlısın, çok şirinsin ve özellikle çok güzelsin. Güzeller güzeli prensesim, sana en son olarak şunu söylüyorum. Doğum günün kutlu olsun...

Doqum qünün KutLu oLsun kızzz Sevinçli:D

By-MehMet Yazan:
Doqum qünün KutLu oLsun kızzz Sevinçli:D

bu biraz samimice oldu sanki pelini 40 yıldır tanıyomuşsun gibi Sevinçli

Doğum günün kutlu olsun Pelin, nice mutlu yıllara ( biraz klasik oldu ama neyse )

sibelinka Yazan:
Doğum günün kutlu olsun Pelin, nice mutlu yıllara ( biraz klasik oldu ama neyse )

biraz klasik ama olsunn

doğum günün kutlu olsun pelin ablacığım seni çok ama çok seviyorum.nice yılllaraGülücük
doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllaraaaaa
doğum günün kutlu olsun prenses.nice mutlu, sağlıklı ,huzurlu yıllara. seni çok seviyorum.
canım pelin ablacığım nice mutlu yıllara .bütün dileklerin kabul olsun..bütün sevdiklerin bir ömür senle olsun.seni çok seviyorum..doğum günün kutlu olsunn pelin anlacığım..(sana olan sevgimi satırlara sığdıramıyorumm cnm ablammm)
Pelinim Prensesim Seni Çok Ama Çok Seviyorum.Sen Herşeyin En Güzeline Layıksın.Mutlu, Sağlıklı ve Huzurlu Yıllar Dilerim. Nice Mutlu Senelere... Doğum Günün Kutlu Olsun Prensesim !
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans URL