Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: arkadaşlar bu grup çok süper yaaaa
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
malt adında çok güzel bi grup var ya en çok aşkın gözü ve depremi seviyorum indirip dinleyip çok süper yaaaSevinçli:DSevinçliGöz Kırp;)Göz Kırp şimdiye kadar dinlediğim en iyi türk grubuuu

brctrn Yazan:
malt adında çok güzel bi grup var ya en çok aşkın gözü ve depremi seviyorum indirip dinleyip çok süper yaaaSevinçli:DSevinçliGöz Kırp;)Göz Kırp şimdiye kadar dinlediğim en iyi türk grubuuu

zaten tek o 2 sarkısının klibi var denk geldin heralde bi yerde iyi bi grup ama en iyi dersen olmaz daha yeni bir grup bas ve elektro gitar üçnoktabir'le aynı solist cenk durmazel elmax ve snekte muebbet muhabbet adında bir program yapmıstı suan 24 kanalında programda partneri erdem cok güzel bi program daha öncede solistlik yaptı ama grubun adını suan cıkaramadım zaten su sıralar sakal bırakma asamasında iyice bir metal havasına girecek gibi grup diger albümlerde

en iyi grup demeq diğer gruplara haksızlık olur bence dinlemiştim daha önce ama öle bayılıncak bi grup deill daha niceleri war yani...
bencede sana katılıorum meli$$$
Referans URL