Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: yardımcı olurmusunuz
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ya arkadaslar avatar yapmayı biliyorum hatta avatarım wardı değişmek istedim urlu giriyorum ama dewamlı her yolu denediysemde Avatarınız için girdiğiniz URL uygun gözükmüyor. Lütfen uygun bir URL olmasını sağlayın. diye yazı çıkıyo yardımcı olurmusunuzNeyapsam-1
Url'nin htttp:// ile başlayıp resim formatına göre .jpg .gif .jpeg gibi uzantıyla bitmesi gerekiyor düşündüğüm gibi bilgisayarınızdan bir uzantı girmiyorsunuz işallah foruma avatar yükleme hakkında bilgi FORUM BİLGİLERİ bölümünde Ana Sayfada Mevcut
Bu Link'ten Faydalanınız....

http://www.pelinkarahan.net/Forumda-Avat...t-108.html
yok hayır bilgisayarımdan bir uzantı girmiyorum ve sölediklerinizi iyice dikkate alarak tekrar denedim ama olmuyo .jpg .gif .jpeg gibi uzantıyla bitmesi gerekiyor dediniz onada baktım öle bitiyo ama yine aynı url gözükmüyor diyo ama yardımınız için çok saolun tşk
cnm url girmek yerine gözat deyip pc den de secebilirsinGülücük
canım çok saol ya yardımın için bu gözat tan yapmak aklıma bile gelmemişti gerçekten saol
rica ederim cnm öle daha kolay oluyo yardım edebildiysem ne mutlu banaSevinçli:DSevinçli bak gülmeye bile basladımSevinçli:DSevinçli
ewt bende gözatdan yapıorm
Referans URL