Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Berk Hakman mı???Umut Kurt mu???
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Berk hakman:

Umut Kurt:
BeRK'i TeK GeçeriM :>
bence kesinlikle berk hakman
tabı kı berkkkkkkkkk
berk hakman yaniGöz Kırp
umut kurt un farklı bir tarzı tavrı var ve çok başarılı bir çok projede yer aldı hatırla sevgili için renkli bir karakter ayrıca sağcı,Fatsalı genç rolünü hakkıyla oynuyor(ayrıca hs kadrosundaki herkes gibi onuda seviyorum ben Gülücük)....ama alemi cihan gelse oraya değil umut kurt...benim cevabım BERK HAKMAN....çünkü ben berk e çok farklı bir biçimde bağlandım.....umut yerine cansel olsaydı orda  cevabım yine berk olacaktı.......BERK HAKMAN BENİM HERŞEYİM ÇÜNKÜ O anlayan O dinleyen Gülücükherkesin kalbinde özel birisi vardır ya hani berk benim için kelimelerle kifayetsiz kalabilecek  kadar özel... şimdi ve sonsuza kaDar cevabım BERK HAKMAN hem oyunculuk hem görsellik bakımından!! Gülücük
tabiki de her zaman her yerde UMUTUM benm için bir numara Gülücük umut kurt bazılarına göre yakışıklı ya da sempatik görünmeyebilir ama bence şu anda ülkedeki en ii oyuncu çok da sempatik ayrıca başarıları saymakla bitmez beynelmilel filminde kominist hatırla sevgili dizisinde ise sağcı karakterleri başarıyla canlandırdı ayrıca Hisseli Harikalar Kumpanyasında da bir kadını canlandırdı.
  oyuncu olmaya karar verdiğinde babası "aç kalacaksın" demişti o ise "hayır aç kalmayacağım ve sevdiğim işi yapacağım " dedi aç kalsam da işimi yaparım demeyi aklından bile geçirmedi.
arkadaşlarıyla beraber konservatuar sınavlarına hazırlandı ilk istanbul üniversitesini sonra da hacettepeyi denedi ama olmadı yani memleketimizin pek çok parlak oyuncusu gibi UMUT KURT da konservatuar kapılarından geri çevirildi daha sonra küçük bi rolde oynarken yıldız kenter onu izler ve "seni kim almadı, biz de hata yapıyoruz bazen" der bu sözler umut'un hayatını değiştiren sözlerdir ve birden kendini Müjdat Gezen Sanat Merkezinde bulur
daha sonra beynelmilel den teklif alır orda devrimci haydarı sonra da hatırla sevgilide sağcı yaşarı canlandırır. En son "Hisseli Harikalar Kumpanyası"nda kadın kılığına girer yani mehmet ali erbilin şimdiye kadar canlandırdığı Cafer'i canlandırır ve bir sanatçi olarak bundan gurur duyar kendisi bu durumu şöyle anlatır "Düşünsenize sabah bıyıklı, ağır başlı bir ülkücü genci canlandırıyorsunuz akşam oluyor kadın kılığına girip dans ediyorsunuz" der ama bununla çok gurur duyduğunu da söyler
neyse bu yazdıklarım umutla ilgili okuduğum bir yazıdan alıntıydı daha sonra onun değişik rollerdeki fotoğraflarını da eklemeye çalışçam.
bence umut kurt tamam berkde cok yakısıklı ama umu apayrı
UMUT KURT
berk hakmanGülücük
tabi ki berk hakman Göz Kırp Gülücük Sevinçli
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL