Arkadaşlar duyduğuma göre dizinin final bölümlerinde Deniz Almanya'ya sinema için gidicek..Aslı ve Efe İstanbul'da olucak...(Aslı okumak için, Efe çalışmak için) ve sonunda aslı ve efe birbirlerine aşık olucak...
Not:bnden bilgiler bu kdr böyle olacağına eminim gibi bişi bu konuda daha çok şey bilenlerin yazmasını da istiyorum...
sacma ya da degil ben sadece ögrendigim bi bilgiyi sizlerle paylasmak istedim

bu konu açıldı daha önce EMEĞE SAYGI!!!
inş. böle bişey olmaz olursa çok kötü olur
yaa denizz aslıyı bırakıp nereye gidiyon cnm boş verr otur oturduğun yerede bak gidersen bizleri çok üzersinn
evt arkadaşlar böle olucak nerdenmi biliom çünkü herkez bilioki dawson's creek te aynısı oldu ayrıca mineyle alp galiba çıkıcaklar öle bişi
dawson's creek te aynısı olmş olablrler ama kavak yellerinde olmaz yani aynısı olcak die bii yok o kadar benzamaz yani bence gönülün efede gönlü var yani e aslıyla da deniz olur
bir dolu mesajda aynı şeyi söledim
DAWSON'S CREEKİN SONUNDA JOEY(ASLI) VE DAWSON(DENİZ) EWLENCEK HABİRE O FİLME GÖRE EFE İLE ASLI BİRLİKTE OLCAK DEMEYİN madem her kafadan bi ses çıkcak açın dawson's creek hakkında bilgileri türkçeye çevirip okuyun ve isterseniz fan sitelerine de girin bu böyle olcak tabi senaryo aynı olursa...