Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: pelin karahan daha önce fotomodel miydi?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar pelin karahan daha önce fotomodelmiydi dikkat ederseniz bazı resimlerinde model şeklinde durmuş ve üzerinde farklı elbiseler aynı yerde çekilmiş ve de yanında bir arkadaşı daha var onla beraber çekilmiş
yorumlarınızı bekliyorum ayrıca bu konu ile ilgili daha önce yazı çıktıysa özür dilerim
bence de fotomodel
walla banada öle geliyorkii fotomodel gibi ama deildir çünkü eger olsaydı mutlaka bi yerde duyulurdu ona sadece öle poz werilmesi istenmiştir oda belki öle poz werilmiştir ama fotomodel oldugunu sanmıyorum.....

ஐ๑><ஐ๑.. ! N c ! n S € N d € s a K I n ! N c ! T M €..ஐ๑><ஐ๑
bence fotomodel çünküü

ve daha bir sürü fotomodell resimleri varr ben biliyorumm kesinliklee
bencede öyledir bitnm yha çok fotojenik bi kız eee gzl kız heryerde gzldir!
ÇOK GÜZEL VE FOTOJENİK BİR YÜZÜ VAR NEDEN OLMASIN...
bnce fotomodel diildi böle bişiy olsa mutlaka duyulurdu o fotolar bnce ajansa verilmek için çekilmiştir
herhangi bi markaya fotomodellik yapmış olabilir çünkü resimlerinde kıyafetleri tanıtıo.
bencede değildir hayatinda yazardi daha öncede fotomodellik yapti diye pelinin çok güzel bi yüzü var sadece yüzünü kullanabilirler ama böle fotomodel olmasi için bence boyunun biraz uzun olmasi gerekmezmi ama inanin harika bi yüzü var yani sadece yüzü alarak makyaj tanitim dergilerinde yapmiş olabilir
olabikir
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Referans URL