Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Burak - Ömrümün Bedeli ( Çok Güzel Bir Şarkı )
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Selams. Millet... Önceki Çalışmalarımı Dinleyen Arkadaşlar Yenilerini Beklediklerini Yazmışlar... Buyrun En Son En Taze Bestem... Bu Seferkinde Extra Bişi Var Yanlız...

Sadece Bir Kişinin Bazı Şeyleri Anlayabilmesi İçin Yazmıştım Bu Şarkıyı Ama O Dinlemeye Bile Tenezzül Etmedi... Demek Herkese Hak Ettiği Kadar Değer Vermek Gerekiyormuş. Fazlası Vinç Görevi Görüp ... Neyse...

Bugüne Kadarki En Güzel Şarkım Bu Oldu...

Mp3 Olarak Download Etmek İSterseniz : *********

Not : Şarkı Tamamen Bana Ait Olduğu İçin Mp3 Linki Vermemde İllegal Bir Durum Yoktur.

Burak - Ömrümün Bedeli ( Söz ve Akorları )

Em                 F              Em
Baharı Müjdeler Gözlerin Senin
Em               F                  Em
Aşkımın Güftesi Sözlerin Senin
Am               Em          F         Em
Sensiz Geçen Akşamlar Kara Örtüsü
Am            Em          F          Em
Seni Yaşayamamak Ömür Törpüsü

Am                     G
Seni Yazdım İçime Silemezki Kimse
F                 G            F            Em
Yaşamak İstemiyor Kalbim Hep Sende
Am                           G
Gördüğüm Günden Beri Mecnunum Bir Deli
F               G           F           Em
Ne Olur anla artık Ömrümün Bedeli

2. Döngüde Güftesi ==> Bestesi Olarak Değişiyor...
Müzk Muhabbetlerine Taşındı...
güzelmiş ama ben meajı alamadım k.bakma
ya galıba sadece mesajı ben aldım Üzgün

neyse mesaj olayını kaldırcam zaten bı ben anladıktan sonra Gülücük yani yerine ulaşmayınca pek anlamlı olmadı Gülücük
çok güzel bi şarkı bayıldımm
bende anlamadım mesajı mesaj nee
ya sölesene mesajı merak ettim
ya sadece biri bazı seylerı anlayabılsın dıye bır yol du bu benım ıcın... ama dinleme nezaketinde bile bulunmadı ki anlasın....

yha once ılgı gosterıp hatta 1 hafta sevgilinmiş gibi takılıpta 1 haftadan sonra 180 derece nasıl değişir bir insan ya... bunu anlamak hiç mümkün değil... tam herşey yoluna girdi derken ta en başına dönmeyi bırak en başındakinden bile daha uzağım şimdi ona....

ya bu insanlar çok iğrençler, yada biz kral sofrasında buyudugumuz ıcın çorbadaki sinek yüzünden sofradan kalkıyoruz....

kafam çok karışık....
hım yani içinde birisine msj vardı üzülme yha hep aynı şeyler biri mutlu olur eğlenir biri üzülür
yok ya üzülmüyorum....
yeni bir hayat felsefesine sahibim artık Gülücük

hak edeni hayatıma sokarım, hak etmeyenin hayatına karışmam Dil Çıkaran anlayan anladı Sevinçli Sevinçli Sevinçli
Sayfa: 1 2 3
Referans URL