yani benim imzamda kim yer alıyor?...ve ben kimi diyeceğim...tabikide bergüzar masum,çekici ve kadınsı denizin tek ilgi çekici yeri saçları o da 2 ayda bir boyatıyor.oysaki bergüzar'ın güzelliği dillere destan kendisi çokkkkkkkkkkkkkk sempatik ve ailesine bağımlıveee çokkk güleç ayrıca bu iki oyuncuyu oyunculuk bakımındanda karşılaştırdığımızda bence bergüzar önde geliyor......babası r.tanju korel in herşeyini kapmış güzelimiz...maşallah :)
kendisi sadece güzel değil ayrıca çokkkkkkk şeker birisi çok masum sempatik ve çok sevimliiiiiii beren saat ve bergüzar korel çok süper bence çünkü güzelliklerinin yanında şirinlikleride ön planda :)) YANİ KISACASI HER ZAMAN HER KOŞULDA EN GÜZEL OLAN BERGÜZAR GÖKÇE KOREL'DİR :)
yani tabikide bergüzar . deniz çirkin bence kılkuyruk bir tipi var birtek saç ve ten rengi gusell.bergüzar hoş alımlı ve çokkk daha güzel.yani bergüzar dedim tabi ayrıca şirin bir kız bence çok güzeelll ayrıca k.v.ı da da çok başarılıydı binbir geceyi izlemediim için bilmiyorum ama