Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Avatar ve İmzayla İlgili Bir Öneri Bana Açıklama Yapılırsa Sevinirim
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Merhaba ben bir öneride bulunucam. Avatar ve İmza bölümünde ''İstekler'' diye bir bölüm olsun.  Bu bölümde bazı kişilerden avatar ve imza isteyelim istek olarak. Tabi kişilere imza ve avatar yapmak istiyenlerden istekte bulunalım. Yapılan avatarları ''Avatar'' bölümüne yapılan imzalarıda ''İmzalar'' bölümüne koyalım. Özel bir isteğe bağlı olmayan şeyleride ''Avatar ve İmza'' bölümüne koyalım. İsteklerimizi karşılayanlara teşekkür etmek için de ''Teşekkürler'' diye bi bölüm olsun. Herkes kendi yaptığını koymak için konu açınca çok karışık oluyor diye düşünüyorum. Bana açıklama yapılırsa sevinirim.
Sizin Çalışmalarınız Diye Bir Bölüm Mevcut Ordan Bu Çalışmalarla Ugrasan Kişiler Kendileri İçin Başlık Açıp Ordan Çalışmalarını Sunabilir İstekleride Bu Yapacak Kişiye KalmışGöz Kırp
Ama herkes kendi yaptığını koymak için başlık açınca çok karışık oluyo herkes aynı başlığa koysun demek istemiştimm
asıl karısıklık o zaman olur degısık calısmalar oldugu zaman takıp olanagı ımkansız olur ...
yaa ben size bi şey sormak istiyorum avatar nasıl koyuluyo bunu bana söyleyebilirmisiniz...!
evet ya avatar bende koyamıyorum yazarsanız sevinirim...
bende video koyamıyommmm
Referans URL