08-19-2007, 04:12 PM
08-19-2007, 04:26 PM
bak cnmcım sende
:)açmışsınnn süper hemde yaa..neyse ben tolga kareli hiçççç sevmiommm belki dizideki rolündendir ama gercek hayattada samimi gelmio bana diğer çocuğun dizisini pek izlemedim filan ama bence o yani tolgadan bin kat iidir ama ben başka birisinden hoslanıoom yani onun gibi sefgilim olsun isterdim hatta o ya tek platonik aşkmm bnm
:D

canselim
:ask:
:)açmışsınnn süper hemde yaa..neyse ben tolga kareli hiçççç sevmiommm belki dizideki rolündendir ama gercek hayattada samimi gelmio bana diğer çocuğun dizisini pek izlemedim filan ama bence o yani tolgadan bin kat iidir ama ben başka birisinden hoslanıoom yani onun gibi sefgilim olsun isterdim hatta o ya tek platonik aşkmm bnm
:D
canselim
:ask:
08-19-2007, 04:33 PM
cansel de yakısıklı ama
bence tartısmasız BURAK ÖZÇİVİT
08-19-2007, 04:36 PM
deniz_çisem Yazan:
cansel de yakısıklı ama
BİLMİOMKİ
İZLEMEDİM DİZİSİNİ AMA ZORAKİ KOCADAKİ AYŞE ÇOK HOŞ Bİ KIZ BENCE REKLAMLARDAN FİLAN İZLEDİM GERCEKTEN GÜZEL AMA BURAK'I BİLMİOM İZLEMEDİM YANİ 
08-19-2007, 04:38 PM
hıı aysede gusel kız ama ben buragı cok sevıyorumcok yakısıklı bence(bu arada hatırla sevgılı ne zmaan baslıo bılıomusun)
08-19-2007, 04:44 PM
eylül ayında baslıyomus canım veda yemeğinde beren okan filan oyle diodu ama emin diilimki yani aydan eminim ama eylülün kaçında baslıcaından emin diilim bu konuyla !Mavi_ShekeR! feci yakından ilgileniodu
formdaysa ona sor bnce o bilir eylülün kaçında baslıcaını cnm
:)
formdaysa ona sor bnce o bilir eylülün kaçında baslıcaını cnm
:)08-19-2007, 04:45 PM
ama eylül yani kesin atv nin dier sezon disileriyle berabr baslar kesin sıla flan onlarla aynı dönemde basladığı dizilerle 

08-19-2007, 04:48 PM
hıı tmm cnm saol cok sevıomda o dızıyı ozellıkle berenı
08-19-2007, 04:53 PM
ölemıymıs bılmıodum bak ask haberlerını yalanlamıslardı hadi cnm benm cıktım
08-19-2007, 05:01 PM
aslında berenin bi sevgilisi vardı(alp die biri) ama sonra canselle birlikte oldu. sanırım hatta canselle okan birbirine selam bıle vermiolarmıs
beren okanla çıkmaya baslaınca. valla bn vatanda okumustum yanii aslında berenle cansel çoook yakısıyolar ama yinede beroş (kimi seçerse kiminle mutlu olcaksa saygı duymak lazım
) ama yalanda olabilir sonucta bu magazincilerin yapmıcağı şey yok
daha öncede cansel demişlerdi
bilmiommmmm begüm birgören beren,cansel,okan çok karısık yafsss yerli dallas gibi inş. herkesin mutlu olacağı türden partner seçmişlerdir
çünkü ben hepsinide çok sefiom ilerde üzülmelerini istemem yani 
beren okanla çıkmaya baslaınca. valla bn vatanda okumustum yanii aslında berenle cansel çoook yakısıyolar ama yinede beroş (kimi seçerse kiminle mutlu olcaksa saygı duymak lazım
) ama yalanda olabilir sonucta bu magazincilerin yapmıcağı şey yok
daha öncede cansel demişlerdi
bilmiommmmm begüm birgören beren,cansel,okan çok karısık yafsss yerli dallas gibi inş. herkesin mutlu olacağı türden partner seçmişlerdir
çünkü ben hepsinide çok sefiom ilerde üzülmelerini istemem yani