Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Birisine rahat rahat küfür ederiz, ama peki bize küfredilince neden kızarız?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Birisine rahat rahat küfür ederiz, ama peki bize küfredilince neden kızarız?
valla ben rahat rahat küfür etmem zorla küfür ETTİRİRLER

ama bazıların 2 kelimseinden biri küfür oluyo snra onlara küfür edincede ne diyon sen lan oluyo böyle insanlarda var cidden ama ben kesinlikle öyle olduumu düşünmüyorum jjnmGöz Kırp
Ben rahat rahat küfür etmem,hatta hiç etmem.Bana edilende salak gibi kelimeler söylerim ona.Hiç bir zaman küfürle cevap vermem..Nono4
küfürün nereye gittiği önmli.agır kfr asla etmem banada edilmesini asla istemem bnm dediklerim bana glmesinde kızmam

plngzde7 Yazan:

ama bazıların 2 kelimseinden biri küfür oluyo snra onlara küfür edincede ne diyon sen lan oluyo böyle insanlarda var cidden ama ben kesinlikle öyle olduumu düşünmüyorum jjnmGöz Kırp

bnim çok kızınca ederim ama normaLde hiç yok yere bana küfür edenLere güLümserim ve eL saLLayıp geçer giderim çünkü bna içindeki kötülüğü yoLLuyo bnde ona içmdeki iyiLiği
1. Rahat Rahat küfür etmem.. Aslında hiç etmem fazla tepem atmadığı zaman..
2. Bana edilirse bi şekilde cevabını alır o ..
Boş Yere Küfür eDmem[ emRe ii BiLr Yuz11 ]
Bana KüfüR EdenDe karşıLıını aLırGöz Kırp

plngzde7 Yazan:

aRSız_qirL Yazan:
Boş Yere Küfür eDmem[ emRe ii BiLr Yuz11 ]
Bana KüfüR EdenDe karşıLıını aLırGöz Kırp

xddxdxd Sevinçli

Sayfa: 1 2
Referans URL