Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: arkadslar ibo roportajı kesinlikle bakmanız lazım
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
EKİP : DİZİNİZ COK TUTULDU ..
İBO: EVET KAVAK YELLERİ SEZONDA 2 .OLARAK GİRMİŞ FRAGMANA
EKİP: DİZİDE SİZİ EN ÇOK MİNE İLE Mİ ? YOKSA ASLIYLA MI YAKISTIRIYORLAR?
İBO: DİZİDE TABİ DENİZ MİNEYİ ÇOK SEVİYORDU MİNE ONA OYUN OYNAYINCA ASLI YA GİDER ASLIDA DENİZDEN HOŞLANIR.. COĞU KİŞİ ASLI VE DENİZİ İSTİYOR .. COĞU KİŞİDE MİNE VE DENİZİ .
EKİP: PEKİ İBRAHİM BEY HAYATINIZDA VARMI BİRİ?
İBO:TABİKİ DE OLUR HER GENÇ İÇİN DOĞAL BİR KONUDUR..
EKİP: SİZİ ASLI ENVERLE YADA PELİN KARAHAN LA SEVGİLİ OLUP OLMADIĞINIZ GÜNDEMDE..
İBO: YA ARKADAŞLAR BEN PELİNİ ARKADAŞIM OLARAK ASLIYI DA ARKADAŞIM OLARAK SEVİYORUM..YA HEPİMİZİN DE GÖNÜLLERİ AYRI YERDE. SAĞOLSUNLAR ARKAŞLARIMIZ ÇOK İYİ..
EKİP: PELİN KARAHAN LA ANTALYAYA TATİLE GİTTİĞİNİZDEN NE SONUÇ ÇIKARABİLİRİZ..
İBO: PELİN LE ANTALYAYA İKİMİZ GİTMEDİK BEN VE SEVGİLİMDE VARDI..KAVAK YELLERİNDEN BİR KAÇ YAPIMCILARI YÖNETMENLERİ FALAN DA VARDI
EKİP: PEKİ O FOTOLAR?
İBO: O FOTOLARI BİLİYORSUNUZ KAVAK YELLERİ HAYRANLARI İÇİN BİR POZ VERDİK AYRICA PELİN BENİM ARKADAŞIM BAŞKA BİRŞEYİM OLAMAZ.
EKİP: ASLI ENVERLEDE BODRUMDA BİR PLAJDA YAKALANMIŞSINIZ
İBO: EVET ASLI ENVERLE BİRLİKTEYDİK BİZ OYUNCU ARKADAŞLARLA BİRLİKTE GİTTİK BODRUMUNU ANTALYASINI HER
EKİPDil ÇıkaranEKİ YORUMLAR SİNİRİNİZİ BOZUYORMU PELİN İBRAHİM ASLI İBRAHİM SEVGİLİ KONUSU
İBO:YA TABİKİDE BOZUYOR.. BEN ONLARA ARKADAŞ OLARAK YAKINLAŞIYORUM FOTOĞRAF ÇEKTİRİYORUZ HAYRANLARIMIZ İÇİN HEMEN SEVGİLİ KONUSU ORTAYA ÇIKIYOR..
EKİP: İBRAHİM BEY DİZİDE HERKEZ ARKADAŞINIZ AMA EN SAMİMİSİ KİM?
İBO: HEPSİNLE DE İYİYİZDİR AMA EN ÇOK ASLI ENVER BENİM İMDATIMA HEMEN YETİŞİR SAĞOLSUN
EKİP: PEKİ İBRAHİM BEY ROPORTAJ İÇİN SAĞOLUN..SİZE KOLAY GELSİN..
İBO:ÖNEMLİ DEĞİL
arkadslar galıba ibonun pelin ve aslıdan baska sevgilisi var
Olabilir..
hangi dergi gazete bu???
bide ibrahimle pelinin gülerken,pelin ayakta ibo torup konuşrken yakın fotoları var onlarda mı hayranlar için Icon_lolsevgilisi nerdeymiş onlar bukdr yakınken Yuz11
bnde ole dusundum ama bilmiyorum oleymıs cok tepkı gosteriyomus
Cnm bunu sen yazıp kandrımaya çalışıyorsaannn inanm ıyorum bennOlmaz
bende bunu bi sitede okudum ve bunu yazan aslibocu blmiorum hem kaynakta yok yani hiçmi kimse görmedi bunu bi dergide yada gazetede bi tek omu görmş bn inanmadım bnce szde inanmayın
ha evet gazete de okumuştum böle bir durum war gerçekten de ama olabilir doğal bişey saten
ya arkadaslar ibonun roportajı bu kandırmıyorum valla bnde bole olsun istemiyorum ama napim ole yazıyo
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL