Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: aslı enver i seviyormusun?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
aslı enveri seviyormusun doğru söyleyin ben mine yi seviyomusunuz demedim aslı enver mine değil kararını buna göre verme unutma sorduğum kişi ASLI ENVERIyi
aşırı saçma.sevmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!ayrıca çok az la biraz aynı manaya gelir Sevinçli:D
ama bn sadece sevenlere saygı duyuyorum Göz Kırp
tam tanımıorum ondan bıraz sewıorm dedım Gülücük
tabiki seviyorum iyi kalpli hoş bir bayan neden olmasın? dizideki huyuyla sevmiyorum telaşlarına kapılıyorsunuz dizideki davraışları gerçek hayatta yansıtma yapmıyorki saçma doğrusu yani açıkcası seviyorum dizideki huyu çatlak cingare meselesi ama gerçek hayatta ne biliyosunuz acayip iyi kalpli.bu tür eleştirileri hoş bulmuyorum.ama yanlız o sizin görüşünüz olduğundan hürmet duyuyorum.buda benim görüşlerimin bir parçası..tamam yüzde pelin güzel ama fizikte de aslı hakkını yemiyelim kızın çekici bir yapısı var kızın.günahını almayalım.
ya dızıdekı karaktere gore yorumlamayaın bence cok guzeel bı kız ve de cok özel biri.Sevinçli
seviyorum ama aslı enveri mineyi değil
ya aslı enver iyi olabilir ama rol icabı şeytn yani

biriciğim Yazan:
tabiki seviyorum iyi kalpli hoş bir bayan neden olmasın? dizideki huyuyla sevmiyorum telaşlarına kapılıyorsunuz dizideki davraışları gerçek hayatta yansıtma yapmıyorki saçma doğrusu yani açıkcası seviyorum dizideki huyu çatlak cingare meselesi ama gerçek hayatta ne biliyosunuz acayip iyi kalpli.bu tür eleştirileri hoş bulmuyorum.ama yanlız o sizin görüşünüz olduğundan hürmet duyuyorum.buda benim görüşlerimin bir parçası..tamam yüzde pelin güzel ama fizikte de aslı hakkını yemiyelim kızın çekici bir yapısı var kızın.günahını almayalım.

katılıyorum bende sevıyorum

biriciğim Yazan:

ben sevıyorum ama fızıkte aslı olduguna katılmıyorum pelının yuzu ve fızıgı daha gusel

elbetteki seviyorum fiziği kötü tamam ama ben onu tombiş haliylede çok seviyorum Göz Kırp hiç zayıflamasına gerek yok aslımın çünkü o tam balık etli we bu ona çoookkk yakısıyor ama pelinibeğenmesemde oyunculuk konusunda takdir ediyorum Göz Kırp
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL