Yarışma Konusu Açılıyo Ve Kavga Çıkıyo Genelde Herkes Arkadaşına Verme Gibi Haksızlık Oluyo Gibi Msjlar Atılıyo Bundan Sona Yarışma Yapılcaksa Katılımlar Özelden Olucak Ve Ankete Sunulurken Üye Adı Yazılmıcak !
Bu Şekilde Olursa Kavga Ve Haksızlık Oluyo Gibi Şeyler Olmucak !
Saygılarla...
Saol zeLis..
güzeL konuya değinmişsin .
kargaşa oluyor hep..
Evt bncedee ii bi fikir ii düünmüsnn saol

güzel düşünülmüş...Saol Zeliş abla
İyi bi fikir 
Öteki türlü pek de adiL oLmuyordu.. 
RocqeR_qirL
s.o.s
emre44
shekercadi
baharishko
Arkadaslar Siz Anladınızmı Rica Etsem Biriniz Anlatırmı Herkes İyi Fikir Demis Ama Bi YOrumda Bulunmamıs Ben Cümleyi Anlamadım Bile Ne Demek İstiyor.. Kavgamı Nerde KAvga Cıkmıs Pelin Karahan Fotograf Yarısmasını Diyorsa Orda Olay Bile Demek İstemiyorum Cünki Konusma Herkes Aynı Düsünceyi Düsünmek Zorunda Degil Bazen Ters Düsüncedede Olabilirsin Acıklamaak Bunu Özgürlük Anlamına Geliyor Bırakında Konusunlar Biraz Zelis Herseyde Araya Girersen Sen Böyle Oooo Sorun Var Demek Kavga Cıkacagı Zaman Zaten Sitemizin Takipcileri Var Onlar Cöplük Centere Bildiriyolar..
Kavga Çıkıyo Genelde Herkes Arkadaşına Verme Gibi Haksızlık Oluyo Gibi Msjlar Atılıyo
bu yüzden üyeler arası kargaşa oluyor...
Nasıl Cözüm Bulmaya Calısıyosunuz Nerde Kavga Cıkmıs Yaww.. Onlar Kavgaysa Ben Bişi Demiyorum ARtık Hicmi Bi Resim Üzerinde Yorum Yapmıcaklar Kısıtlamayın Kendinizi Relax Relax kie 
Resimde Yorum Yapılsın Ama Herkes Arkadaşına Veriyo Diye Hep Bi Fikir Oluyo Kafada Bunun Ortadan Kalkması İçin