Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: KişiLğiNiz HAnGİSi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
yanıtladım açık sözlü çıktım

o/z/l/e/m Yazan:
yanıtladım açık sözlü çıktım

Ortaya çıkardığı
Her kesin 3 kişiliği vardır ortaya çıkardığı sahip olduğu ve sahip olduğunu sandığı sen bu kişiliklerden ortaya çıkardığı sın çünkü açık sözlü birisin ve böle olmayı seviorsun düşüncelerini sölüorsun ama bazen insanları kırıyor olabilir misin bu yüzden sakın açık sözlülükten vaz geçme sadece cümleye hep "bence" diye başla böylece bir sorun kalmayacak UNUTMA kim ne derse desin sen aynı kal

canısı Yazan:
Ortaya çıkardığı
Her kesin 3 kişiliği vardır ortaya çıkardığı sahip olduğu ve sahip olduğunu sandığı sen bu kişiliklerden ortaya çıkardığı sın çünkü açık sözlü birisin ve böle olmayı seviorsun düşüncelerini sölüorsun ama bazen insanları kırıyor olabilir misin bu yüzden sakın açık sözlülükten vaz geçme sadece cümleye hep "bence" diye başla böylece bir sorun kalmayacak UNUTMA kim ne derse desin sen aynı kal

banada bu çıktı Yuz11

Herkesde aynı şey çıkıyOr:S
banada açık sözlü çıktıYuz11
wALLA nE bİcİM kUİZ aNLAMDIMHmmOlmaz
sahip olduğunu sandığı
her kesin 3 kişiliği vardır ortaya çıkardığı sahip olduğu ve sahip olduğunu sandığı sen sahip olduğunu sandığı kişiliklerdensin çünkü üzüldüğünde intikam almak istediğinde biri canını yaktığında sni dayanamayacağın noktadan vurduğunda bazen içinden görürsün sen bn böle biri değilim bu kadr şeyi hak etmedm görürsün sn dediğin çok olur ve bunlar bazen karşıdakini aynı zamanda kendini kandırmana yol açabilir böle bi sonuç yazmk istemezdm ama maalesef artık bu yaygın oldu ama bi süre sonra bundan nasıl vaz geçeceğini ve bunu kendine unutturmanın kolay olduğunu ancak buna inandırdığın kişilere ne diyeceğini bilemiorsun ve gerçeklerin ortaya çıkmasındn korkuorsun UNUTMA eğer grçekten böle bi şie kalkıştıysan ne yap ne et kısa zaman da bundan vaz geç ama karşıdakilere ister gerçekleri söle ister yine bi yalanla bunu sonlandır ama en kısa zamanda kurtul
Ortaya çıkardığı
Her kesin 3 kişiliği vardır ortaya çıkardığı sahip olduğu ve sahip olduğunu sandığı sen bu kişiliklerden ortaya çıkardığı sın çünkü açık sözlü birisin ve böle olmayı seviorsun düşüncelerini sölüorsun ama bazen insanları kırıyor olabilir misin bu yüzden sakın açık sözlülükten vaz geçme sadece cümleye hep "bence" diye başla böylece bir sorun kalmayacak UNUTMA kim ne derse desin sen aynı kalSevinçliaynen
Sayfa: 1 2
Referans URL