Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: En büyük sorun..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sitenizde birkaç hafta önce üye oldum. Diyebilirsiniz ki bu kadar yeni bir üye için yargısız infaz. Hayır ben birçok forum gördüm birçok foruma üyeyim bazilarında moderatörüm ama bu kadar düzensiz bir alt kategori görmedim ...

" Sizin Çalışmalarınız " bölümü o kadar karışık ki kusura bakmayın ama çok saçma başlıklar var. ÖRN= " Resim atın size böle yaparım " en az 15 tane böyle başlık vardır ... Daha düzenli bir forum için önce TÜRKÇE gerekli , sonrada saygı sevgi dürüstlük düzen...

Yöneticilerden ilgi bekliyorum sizin için Göz Kırp
Bende Birçok Forumda Yöneticiyim Adminim Ama Böyle Şikayeti İlk kez Görüyorum Göz Kırp

Birbaşkasının yazdığı yazıya Biz ne Haddimize karışırız Böyle bi Hak kimsede yok.

Demişsin ki Sizin çalışmalarınız Bölümü Karışık Zaten Moderatör Başvurularını Aldık Bölüme Yeni Modlar Atanıcak Düzensiz Dediğin yerler Düzenlenicek.
Resim atın Size böyle Yaparım Başlıklı konulardan Şikayetçi olduğunu belirtmişsin, Sizin Çalışmalarınız Adlı Kategorinin Amacı O Zaten Sen Galiba Bölümün Ne için olduğunu bilmiyorsunHmm Adı üstünde sizin çalışmalarınız Üyelerin çalışmalarını yapıp paylaştığı yer.
Sitemizde Saygı sevgi Dürüstlük Başka forumlarda Olduğundan Daha Fazla var Eğer olmasaydı Bugün Türkiyenin En Büyük Fan Club'ı PelinKarahan.Net olmazdı.

Saygılarımla...
Referans URL