Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: herks 4.sayfaya.açıkladım!!dizinin başlama tarihi we pelibo hakkında!!!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkdşlar o diziye girck olan arkdşla knuştum..dizi ne zmn başlıo ddm..o da wala kimse bişe blmiom şuanda..tam kesin belli bi tarih yok..ama eylül 4 yada eylül 11 kesin tarihmiş öle konuşuluo,çekimlere gre ayarlıcaklarmış ddi,çünkü çekimler belrlediklleri tarhtn daha geç başlamış..nedeni ise:aslıymış!!hsatalık bahanesi uydurarak izmire 1hafta geç dönmüş!!yapımcılarla arasnda büük sorum yaşanmş bu yüzdn!bu arada da,pelinle ibrahim %100birlkteymş,etrafta izleyenler oldğu için belli etmiolrmş ama oteldeykn aynı odada kalıolrmış!!dddii!!!
neee aynı odadamı kalıyolarmışKorku çok sevindim dizinin başlangıç tarihinin belli olmasına
ama kanıt yok yanee tmm sen o ajansdasındaa neseee saoll inş öledirrrrrrYuz11
Cok Sevindim PELIN&IBo nun beraber olduguna
Tarihin belli olduguna da sevindiim=)Love0079
SAol cnmm
tarihin belli olduğuna cidden sevindim Harika Sevinçli
yaaa mutlakkaaa okul açılmadan önceee başlaması gerk öle oluyoo çünküü genldeeeS11
hariqaa hber Sevinçli aynı odadaLove0079
haaaa
şaştım kaLdım afaLLadımKorku
ben aynı oda meselesine pek inanmadım ama yinede paylaştığın için saol
yha bnde peliibo ya hiç inanmıorm ama bu geç gelen aslı dediğin aslı enver mi dizideki adıyla aslımı yhani pelinimi kastettn karışılık olmasınn
böle afalladım birden
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans URL