Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: ~ChaqmaPelin~'niniz geldi...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
selam arkadaşlar ismim pelin..16 yaşındayım...lise2 ye geçtim...sitenize bayıldım ve hemen üye oldum...
İmzan dikkatimi çekti... Baktım... Özentim oLmayın yazıyo'....
Ama nickin çakma oLdugunu kabuL ettiğini gösteRen bi' nick... Adın PeLin diye heRaLde... Hem de özenti haRfLeRLe yazıLmış ya neyse HoşGeLdin... Göz Kırp
pardon anlayamadım ismim pelin oldugu için chaqmapelin ayrıca özenti harflerle felanda yazmadım !
Hoşgeldin
HoşglDn CnM SitEye Yuz11
H.q cnm yaĞmur bnYuz11

smaRtcubenRiq Yazan:
İmzan dikkatimi çekti... Baktım... Özenti oLmayın yazıyo'....
Ama nickin çakma oLdugunu kabuL ettiğini gösteRen bi' nick... Adın PeLin diye heRaLde... Hem de özenti haRfLeRLe yazıLmış ya neyse HoşGeLdin... Göz Kırp

Orda öZenti deiL özenTim oLmaınn yasIoo cnmm...!
HosqeLdn ... Göz Kırp

~ChaqmaPelin~ Yazan:
pardon anlayamadım ismim pelin oldugu için chaqmapelin ayrıca özenti harflerle felanda yazmadım !

Neyse uzatmaya geRek yok. Kavga çıkarmış oLamaym boşuna... HoşGeLdin tekRaR...

qnc Yazan:

smaRtcubenRiq Yazan:
İmzan dikkatimi çekti... Baktım... Özenti oLmayın yazıyo'....

Orda öZenti deiL özenTim oLmaınn yasIoo cnmm...!
HosqeLdn ... Göz Kırp

Çakma biRini kimse takLit etmez sanıRım...

Hoşqeldin Orjin peLin'in Sitesine Yuz11
Love0079arkadaşlar bana güler yüzle sıcakkanlılıgınızla hoşgeldin diyenlere çok teşekkürler diger kişilere brirşey diyemiycem sağolun..ayrıca hiç kankim yok olmasını isterim öm atın benimle kanki olmak istersenizGülücükUtangacDrool20
Sayfa: 1 2
Referans URL