08-25-2008, 06:54 PM
08-25-2008, 06:57 PM
İmzan dikkatimi çekti... Baktım... Özentim oLmayın yazıyo'....
Ama nickin çakma oLdugunu kabuL ettiğini gösteRen bi' nick... Adın PeLin diye heRaLde... Hem de özenti haRfLeRLe yazıLmış ya neyse HoşGeLdin...
Ama nickin çakma oLdugunu kabuL ettiğini gösteRen bi' nick... Adın PeLin diye heRaLde... Hem de özenti haRfLeRLe yazıLmış ya neyse HoşGeLdin...
08-25-2008, 06:58 PM
pardon anlayamadım ismim pelin oldugu için chaqmapelin ayrıca özenti harflerle felanda yazmadım !
08-25-2008, 07:03 PM
Hoşgeldin
08-25-2008, 07:03 PM
HoşglDn CnM SitEye 

08-25-2008, 07:04 PM
H.q cnm yaĞmur bn

08-25-2008, 07:05 PM
smaRtcubenRiq Yazan:
İmzan dikkatimi çekti... Baktım... Özenti oLmayın yazıyo'....
Orda öZenti deiL özenTim oLmaınn yasIoo cnmm...!
HosqeLdn ... 
08-25-2008, 07:07 PM
~ChaqmaPelin~ Yazan:
pardon anlayamadım ismim pelin oldugu için chaqmapelin ayrıca özenti harflerle felanda yazmadım !
Neyse uzatmaya geRek yok. Kavga çıkarmış oLamaym boşuna... HoşGeLdin tekRaR...
qnc Yazan:
smaRtcubenRiq Yazan:
İmzan dikkatimi çekti... Baktım... Özenti oLmayın yazıyo'....
Orda öZenti deiL özenTim oLmaınn yasIoo cnmm...!
HosqeLdn ... 
Çakma biRini kimse takLit etmez sanıRım...
08-25-2008, 07:11 PM
Hoşqeldin Orjin peLin'in Sitesine 

08-25-2008, 07:15 PM
arkadaşlar bana güler yüzle sıcakkanlılıgınızla hoşgeldin diyenlere çok teşekkürler diger kişilere brirşey diyemiycem sağolun..ayrıca hiç kankim yok olmasını isterim öm atın benimle kanki olmak isterseniz

Sayfa: 1 2