Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: şoookk!!!yeni oyuncuu vaarr.resimliii!!!3.sayfya bak.açıklama war..!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar sölemiştim size daha önce ..ben izmir şafak fişek ajanstayım we yaklaşık 1 ay kadar önce bizden figürasyon we oyuncu temin edildiğini yazmıştım..we daha dün yeni bi oyuncu alındı..hemde bizim ajanstan,bnmde arkdşım çok yakn diil ama arkdşz..!!üstelk kadrolu oyuncusu olarak girior..ama şöyle ki,ilk başta 5bölüm deneme olucakmış..eğer reytingler beklenilen şeklde olursa diziye kara kedi olarak giricekmiş!!!aslıya talip olarak..ama eğer halktan ters bi tepki gelrse,yani reytnglerde düşme gibi falan,o zmn dizi yön deiştirip mertin hayatına son weircekmiş!!evet herşey biz izleyicilerin elinde arkdşlar..bu da arkdşn fotosu..buyrun yorum sizin..!!!

Icon_lol Görücez Bakalım Aslıyı Gözümün Önüne Getiriyorum Bide Bunu İmkansız Diyorum Sadece.. Allah Askına Senaristler Böyle birini Secerme Kötülemek Yada Karalamak Degil.. Bakın Hele Yaw Bi Aslıyı Bakın Bide.. Fake Icon_lol
şaşırtıcı inanamadım dorusu... Olmaz
bence hiç fena diil..görüces bakalımm kara kediyi...

JaNNi Yazan:
Icon_lol Görücez Bakalım Aslıyı Gözümün Önüne Getiriyorum Bide Bunu İmkansız Diyorum Sadece.. Allah Askına Senaristler Böyle birini Secerme Kötülemek Yada Karalamak Degil.. Bakın Hele Yaw Bi Aslıyı Bakın Bide.. Fake Icon_lol

hem bence abartmışsın.dengellilierr...efeden daha ii olduu kesinn.bide gözünün önüne efeyi getirrrSuper-1

ilginç.. bilgi için teşekkürler.
fena sayılmaz ama aslıyla yakışmaz p.için saol

JaNNi Yazan:

ben anlamadım pelin mi aslı envere mi talip olcakmış?
saol paylaşım için canım (:
vaLLa bilemicem ama 4lü bozulmaz kadroya girmez gibime geliyor..
aslıefe çıkcakta bu çocuktan daha önemli sorunları olcak Sevinçli
bumuymuş kara kedi Icon_lol
kara kedi görmesem inancam Icon_lol
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Referans URL