alıntıdır arkadaşlar ne kadar doru bilmiyorum paylaşmaktaki amacım ortalığı karıştırmak
arkadasşlarr arkadasım cekımLerde görmüşş aslı denize dönmüşşşş arkadaşlarrr we suan da karakol cekımlerini cekıyorlarmısss kesin sonucc aslı denizzze dönmüşş ..
ve konuyu açan kişinin diğer mesajı
izmir-seferihisarda suan cekimdeler arkadaşlar hemen arkadasım msj cekti sanmıorum rüya oldgunu ama aslı denize dönmüş
aynen böyle yazıyodu inanan inansın inanmayan inanmasın ne kadar doru bende bilmiyorum ama bunu yazan kişide Aslı-efeci

evet bende gördüm yalanmı gerçekmi bilemeyz ama inşş gerçektirr saol şeymammm =))
azıcıkk inandırıcı geldi ama bilmiyorum tabi...pek sanmıyorm..ama sanııyorumda.aayy kafam karıştı nese

saol cnmm harıka bı haber bu umarımm dorudur

valla doru yaşan bilemem artık ben sadece haberi paylaşırım gerisne karışmam

inş dorudur söleyen kişi çok ısrarlı arkadaşı görüp mesaj atmış ona..çekimlerin olduğu yerde oturuyomuş..Kız yalan olması imkansız diyo..Ama tabi ben yinede bişey diyemem sadece paylaşmak istedm
bnce bu kadar çabuk dönmez çünkü fragmanlara göre aslının aklı karışçak ama keşke dönse aslı-deniz aşkı güseldi ama eskisi gibi olur mu bilmem