Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: merhaba ben nas
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
selam ark.lar ben naz
canım sıkıldı ben de oturup kendimi tanıtıyım sizlerle tanışayım dedim xD

aslında pek kendimi anlatamam ama Sevinçli
adım naz Sevinçli 15 yaşındayım Sevinçli aslında sıcak kanlıyımdır ama insanlar beni gördüğünde hep soğuk biri diye düşünürler Sevinçli biraz deliyimdir (ark.lar tam delisin der ama biraz işte Sevinçli) kafama eseni yaparım,aklıma geleni söylerim Sevinçli düşünmeden konuştuğum için başta çok birilerini kırdım ama şimdi biliyorlar kötü niyetle demediğimi hemen barışırlar Sevinçli ark. larımı çok önemserim Sevinçli eski rapçiyim Sevinçli şimdi kafama eseni dinliyorum rapin yeri her zaman farklı ama artık ayrım çok saçma gelmeye başladı (size de bu saçma gelebilir neyse Sevinçli) az karamsarımdır ama kafa biriyimdir Sevinçli kaynaştımdı tam kaynaşırım yani Sevinçli insanlar bana bakınca ilk izlenimlerinde yanılırlar Sevinçli

ayy böyle işte ne biliyim gelmiyor aklıma bişi başka xS merak ettiğiniz varsa siz sorun isterseniz xS CAA521WB Saskin ManyaK
şimdiden tanıştığıma memnun oldum xD
hoşgeldnn cnm ..
bnde çiğdem.
m.oldm xD Gülücük
selam bende bşra hoşgeldin pelinkarahan.net
Hoşgeldin..
hosgeldn hnde ben ;]
hoşgeldin (:
hg. cnm ii forumlar..
hoş geldin nas kendini bukadar tnaıtmışsın dahasına ne gerek var en azından benden daha iyi tanıtmışsın hernyese rahatsız etmım tekrar hoşgeldin kib
H.g

Lowe.AnGeL Yazan:
H.g

Sayfa: 1 2 3
Referans URL