08-18-2008, 05:18 PM
* Bizim ev kayalarin üzerindeymis. Yetkililer, bisey olmaz demisler, bizim dayiogluna...
* Japonlar deprem olacagini biliyormus ama Bogaz Köprüsü yikilsin da
yeniden yapalim diye seslerini çikarmamislar... Eltim söyledi...
* Türkiye'deki binalarin % 90'i fay hatti üzerindeymis. Kaynima karakoldan söylemisler.
* Benim amcaoglunun Kandilli Rasathanesi'nde çalisan bir yakini
söylemis.Yarin 7.8 siddetinde bir deprem olacakmis.
* Hani köpekler önceden haber veriyordu. Benim köpek deprem boyunca
uyudu be abi...
* Simdi Avcilar'a git 500 milyon liraya ev alirsin... Benim yegen 1
milyara 3 tane apartman satin almis...
* Bizim müteahhite sorduk. "Abi Istanbul'da bütün evler yikilir bir sizinki ayakta kalir" dedi...
* Ben deprem oldugunun farkina bile varmadim abi... Bi de uyandim her yer ana baba günü...
* Benim dayioglu söyledi. Kandilli'dekiler bile Istanbul'u terk etmisler.8.3 şiddetinde bir deprem bekleniyormus.
* M.Ö. 7000 yilinda Türkiye'de 9 siddetinde bir deprem olmus. Bu yil da
aynisi olacakmis... Dayioglunun karisi bankada çalisiyor. O söylemis...
* Kayseri'de bir hamal varmis. Depremi saatine kadar bilmis. Ertesi gün NASA'dan gelip götürmüsler adami. Teyzemin oglu görmüs...
* Sevgili seyirciler simdi de deprem bölgesinden 17 yasindaki Didem'in dramini ekrana getirmek istiyoruz...
* Valla borcum borç ama biliyorsun deprem dolayisiyla elimiz sikisik güzel kardesim.
* O aksam içimde bir sikinti vardi... Hatta Nejat'a söyledim... Bir sey olacagi belliydi...
* Bence binasi yikilan bütün müteahhitleri toplayacaksin Taksim Meydani'nda
asacaksin...
* Binalarin altinda aslinda 100 bin ölü daha varmis ama devlet sakliyormus... Benim teyzeoglunun kocasi Nigde'de onbasi... Ona da Genelkurmay Baskani söylemis...puuhaahhhahhha..
* Benim amcaoglu söyledi Kandilli Rasathanesi'ndeki aletleri bir gecede toplayip Antalya'ya götürmüsler. 9.4 siddetinde bir deprem olacakmis...Istanbul yerle bir abi...
* Izmit Körfezi'ndeki su sicakligi 120 dereceye çikmis abi... Altindaki yanardag patlayacakmis. Kim mi söyledi... Benim halaoglu elbet...
* Japonlar deprem olacagini biliyormus ama Bogaz Köprüsü yikilsin da
yeniden yapalim diye seslerini çikarmamislar... Eltim söyledi...
* Türkiye'deki binalarin % 90'i fay hatti üzerindeymis. Kaynima karakoldan söylemisler.
* Benim amcaoglunun Kandilli Rasathanesi'nde çalisan bir yakini
söylemis.Yarin 7.8 siddetinde bir deprem olacakmis.
* Hani köpekler önceden haber veriyordu. Benim köpek deprem boyunca
uyudu be abi...
* Simdi Avcilar'a git 500 milyon liraya ev alirsin... Benim yegen 1
milyara 3 tane apartman satin almis...
* Bizim müteahhite sorduk. "Abi Istanbul'da bütün evler yikilir bir sizinki ayakta kalir" dedi...
* Ben deprem oldugunun farkina bile varmadim abi... Bi de uyandim her yer ana baba günü...
* Benim dayioglu söyledi. Kandilli'dekiler bile Istanbul'u terk etmisler.8.3 şiddetinde bir deprem bekleniyormus.
* M.Ö. 7000 yilinda Türkiye'de 9 siddetinde bir deprem olmus. Bu yil da
aynisi olacakmis... Dayioglunun karisi bankada çalisiyor. O söylemis...
* Kayseri'de bir hamal varmis. Depremi saatine kadar bilmis. Ertesi gün NASA'dan gelip götürmüsler adami. Teyzemin oglu görmüs...
* Sevgili seyirciler simdi de deprem bölgesinden 17 yasindaki Didem'in dramini ekrana getirmek istiyoruz...
* Valla borcum borç ama biliyorsun deprem dolayisiyla elimiz sikisik güzel kardesim.
* O aksam içimde bir sikinti vardi... Hatta Nejat'a söyledim... Bir sey olacagi belliydi...
* Bence binasi yikilan bütün müteahhitleri toplayacaksin Taksim Meydani'nda
asacaksin...
* Binalarin altinda aslinda 100 bin ölü daha varmis ama devlet sakliyormus... Benim teyzeoglunun kocasi Nigde'de onbasi... Ona da Genelkurmay Baskani söylemis...puuhaahhhahhha..
* Benim amcaoglu söyledi Kandilli Rasathanesi'ndeki aletleri bir gecede toplayip Antalya'ya götürmüsler. 9.4 siddetinde bir deprem olacakmis...Istanbul yerle bir abi...
* Izmit Körfezi'ndeki su sicakligi 120 dereceye çikmis abi... Altindaki yanardag patlayacakmis. Kim mi söyledi... Benim halaoglu elbet...