Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: deprem geyikleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
* Bizim ev kayalarin üzerindeymis. Yetkililer, bisey olmaz demisler, bizim dayiogluna...

* Japonlar deprem olacagini biliyormus ama Bogaz Köprüsü yikilsin da
yeniden yapalim diye seslerini çikarmamislar... Eltim söyledi...

* Türkiye'deki binalarin % 90'i fay hatti üzerindeymis. Kaynima karakoldan söylemisler.

* Benim amcaoglunun Kandilli Rasathanesi'nde çalisan bir yakini
söylemis.Yarin 7.8 siddetinde bir deprem olacakmis.

* Hani köpekler önceden haber veriyordu. Benim köpek deprem boyunca
uyudu be abi...

* Simdi Avcilar'a git 500 milyon liraya ev alirsin... Benim yegen 1
milyara 3 tane apartman satin almis...

* Bizim müteahhite sorduk. "Abi Istanbul'da bütün evler yikilir bir sizinki ayakta kalir" dedi...

* Ben deprem oldugunun farkina bile varmadim abi... Bi de uyandim her yer ana baba günü...

* Benim dayioglu söyledi. Kandilli'dekiler bile Istanbul'u terk etmisler.8.3 şiddetinde bir deprem bekleniyormus.

* M.Ö. 7000 yilinda Türkiye'de 9 siddetinde bir deprem olmus. Bu yil da
aynisi olacakmis... Dayioglunun karisi bankada çalisiyor. O söylemis...

* Kayseri'de bir hamal varmis. Depremi saatine kadar bilmis. Ertesi gün NASA'dan gelip götürmüsler adami. Teyzemin oglu görmüs...

* Sevgili seyirciler simdi de deprem bölgesinden 17 yasindaki Didem'in dramini ekrana getirmek istiyoruz...

* Valla borcum borç ama biliyorsun deprem dolayisiyla elimiz sikisik güzel kardesim.

* O aksam içimde bir sikinti vardi... Hatta Nejat'a söyledim... Bir sey olacagi belliydi...

* Bence binasi yikilan bütün müteahhitleri toplayacaksin Taksim Meydani'nda
asacaksin...

* Binalarin altinda aslinda 100 bin ölü daha varmis ama devlet sakliyormus... Benim teyzeoglunun kocasi Nigde'de onbasi... Ona da Genelkurmay Baskani söylemis...puuhaahhhahhha..

* Benim amcaoglu söyledi Kandilli Rasathanesi'ndeki aletleri bir gecede toplayip Antalya'ya götürmüsler. 9.4 siddetinde bir deprem olacakmis...Istanbul yerle bir abi...

* Izmit Körfezi'ndeki su sicakligi 120 dereceye çikmis abi... Altindaki yanardag patlayacakmis. Kim mi söyledi... Benim halaoglu elbet...

prenses_12 Yazan:
uyudu be abi...

Hahaha ... Bu süpermiş ya...

_BeTüŞ_-_PeLiN_ Yazan:

prenses_12 Yazan:
uyudu be abi...

Hahaha ... Bu süpermiş ya...

aynenYuz11

haha benim köpk deprem boyunca uyudu be abi Sevinçli
bende en çok buna komik demiştim zaten bende size katılıyorum arkadaşlarr..
Referans URL