tmm cnm önmli deill .
umarım böyle aksilikler bida olmaz...
gerçkten çok şaşırdım bi banlanıosun bi modluğun alınıo
şok oldmm
ztn gerekli kişilerde banlanmş..
tmm cnm önmli deill .
umarım böyle aksilikler bida olmaz...
gerçkten çok şaşırdım bi banlanıosun bi modluğun alınıo
şok oldmm
ztn gerekli kişilerde banlanmş..
Özür dilemene gerek yok çünkü senin suçun yok gerekli kişilere olması gereken yapılmış zaten ama çok büyük hayal kırıklığına uğradım 

aynen ...
yanii aklımın ucundan bile geçmemişti böle bişey ypcakları...
İşte 1-2 çapulcuya yüz verirsen alıp bugünlere kadar yanında tutarsan güvenme yetime döner koyar ..tüne misali böyle işlere kalkışırlar...
Öncelikle bu kişiler ******** Vede ************ Nickli şahıslardır bu kişiler zeliş'in yani BLaCk.MaqıC'in Hesabından Girerek Site içerisinde sizlerin emek vermiş olduğunuz zaman ayırıpta paylaşım yaptığınız yorumlarınızı dile getirdiğiniz mesajlara resmen haklarınıza emeklerinize tecavüz edip silmişlerdir..
Öncelikle siteden veda yazıları duygu sömürüleriyle göze girip göz boyayıp sitede böyle birşey yapacakları için banlanacaklarınıda bildikleri için baştan duygu sömürüsü yaparak gözlerinize giripte böyle birşeye başta başkasının hesabından yaparak BLaCk.MaqıC nickli Yöneticiminizin hesabından girerek onun böyle bir işe kalkıştıgını onunda yetkilerini bunları yaptığını düşünüpte onunda yetkilerini düşmemiz için buna yeltenmişlerdir fakat incelemeler sonucunda yeri mekanı tüm detayıyla kimin ne şekilde yaptığı ortada olduğu için BLaCk.MaqıC'in suçsuz olduğunu gördüğüm için hesabını koruma altına alması amacıyla yetkilerini şimdilik alıp mailini şifresini v.s. değiştikten sonra geri verilmesinde karar kıldım..
Mesaj sayılarına v.s. gelince genellikle silinen konular mesajlar duyurular bölümünden vede eski konular olduğu için sitenin 3 gün öncesinin yedeğinin yüklenipte son 3 gün açılan konuların yok olup 3 gün önceki yedeğe dönmesini manasız buldum vede aynen bu şekilde devam etme kararı aldım...
Anlayışınız İçin Teşekkürler....