08-16-2008, 07:14 PM
Yıl 1979'u 1981'e bağlayan geceydi. Komşu ülkeyle savaşıyorduk. Sadece kılıçlarımız vardı. Karşıdan düşman askeri geliyordu.Kılıçları çektik ve 3 el ateş ettik. Hepsi yaralandı ve oracıkta cenaze törenlerini yapıp gömdük. Eve döndüğümüzde elektrikler kesikti. O yüzden mum ışığında bilgisayar oynadık. Elektrikler gelince bilgisayar kapandı. Biz de arkadaşlarla Mars'a gidelim dedik. Tabi o zamanlar Mars'a gidiliyordu. Mars'a ilk defa gidecektim. Bir gittik, Mars'ı tanıyamadım. Görmeyeli bayağı değiştirmişler. Arkadaşlarla benim Mars'taki eve gittik. Neyseki orada elektrik vardı. Yoksa arkadaşlarla klimanın karşısında, mum ışığında PlayStation 19 oynamak zorunda kalacaktık ama kalmadık. Ne yaptık spot ışıkları altında MP17'den müzik dinledik.
Arkadaşlar lütfen yorum yapın aslında ben bunu daha mantıksız yazardım ama ben bunu yazdığımda 9 yaşındaydım ve bunu bana bir arkadaşım anlatmıştı ama o çok kısaydı yani "...mum ışığında bilgisayar oynadık."a kadardı ve ben devam ettirmiştim.Sonra bunu yazdığım defteri eski kitapların arasında buldum ve paylaşmak istedim...
Arkadaşlar lütfen yorum yapın aslında ben bunu daha mantıksız yazardım ama ben bunu yazdığımda 9 yaşındaydım ve bunu bana bir arkadaşım anlatmıştı ama o çok kısaydı yani "...mum ışığında bilgisayar oynadık."a kadardı ve ben devam ettirmiştim.Sonra bunu yazdığım defteri eski kitapların arasında buldum ve paylaşmak istedim...
)))))))))))))))))) harbii mantıksızlıklar zincürüüü hoşmuş ammaaaa