Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: aslı enver ve ibrahim kendirci arasında birşey varmı?aslı enver gerçekte çok iyi biri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
aslı enver ve ibrahim kendirci gerçekte çok iyi kankalarmış hatta kankadan da öte Göz Kırp
nerden bilion???? kankadan daha öte oldukları kızgınlık çıksın dier yapmadım sadece nerden biliosun merak ettim cevaplarsan sevinirim cnm
biliyorum çünkü sığacıkta yaz boyunca çekimlerde yanlarındaydım çekimler bitince otele gidiliyordu biz otelin bekleme yeri var orda onları bekliyorduk aslı enver ve ibrahim kendirci ikisi havuzun başına oturmuş gülüyorlardı ellerinde kola vardı sohbetleri iyiydi yane sarılmalar falan Love0079
peki resim yokmu orada oyuncuları görüpte resim çekilmemek mantıksız bence ayrıca bu otel işinin niye ilk baş solemedin bak sana yalancısın demiorum sadece doğru olduğundan emin olmak istiorum okeyyyy
vede çekimler sığacıkta deil seferhisarda bende yanlarına gittim ordan biliorumm
hayır seferhisarın sığacık ilçesinde seferhisar dışarda kalıyor kaymakamlık izin vermemiş hatta ilçenin isminin verilmesinee tabikide var fotom ama nete koycak deilim sadece ibrahim kendirci ve aslı enver le var pelin karahan çekinmedi canan da dağhanın ayağı topaldı morali bozuktu demedim artı k
iyi arkadaş olduklarını biliyorum ama aralarında sevgili anlamında bişey yok.. Pelinle sevgili
ibo...

Kotu
Kotu
Kotu
herkes ayrı telden çalıyo ne diim daha
ayrıca sıgacıkta çekildigi dogru
tm bilmeden bn gittim biliyorum fln dme...
Super-1pelin karahanın sevgilisi warr saten nişan yüsüğü fln warr parmağında saten cekimlerden sonra sefgilisinle ikisi hep birlikte otelden fln cıkıp gesiolardı ibo aslıyla sefgili starda roportajlarında da yasıodu saten ya birde cıkarmıslar ibo hepsi grubundaki erenle sefgili ne kadar sacma ibo da ya hayatımda tabi olur aslılar .. meltemler..ayşeler... dedi aslılar demesi dikkatini cekti tv nin
bn tabikide gittim sığacığa ailem ayten teyze varyaa onla tanışmışlığı varr o yüsdenn saten ismirliyim ama sığacıkt oturmuyorummKotu
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL