08-14-2008, 11:29 AM
Arkadaşlar herhangi bir sorunuzda bekliyorum. Elinden geldiğince yardımcı olacağım. Flamenco benim hayatım onun için herşeyi yaparım. Flamenco bir sanattır sevmesek de ona saygı duyulmalıdır diye düşünüyorum. Flamenco ve klasik müziğe ülkemizde çogunlukla kara kutu gözü ile bakılıyor. Yani insanlar ilgi duyuyor. İlgi duymadıkları için saygı da duymuyorlar. Sıkıcı müzik diyip atıyorlar.
Halbuki en büyük sanatlardan olduğunu bilmiyor kimse ne yazıkki. Ama bilenler yok mu? Var tabiki. Ama bilmeyenlerin yanında nokta gibi. Burada bilmeyenlerden kastım sıkıcı diye kestirip atan gruptur yanlış anlaşılmasın
Neyse her sorunuza açığım bilgim doğrultusunda yol gösteririm.
Herhangi bir gitar programına ihtiyaç duyarsanız bana pm atın. Full olarak sunarım size.
Halbuki en büyük sanatlardan olduğunu bilmiyor kimse ne yazıkki. Ama bilenler yok mu? Var tabiki. Ama bilmeyenlerin yanında nokta gibi. Burada bilmeyenlerden kastım sıkıcı diye kestirip atan gruptur yanlış anlaşılmasın
Neyse her sorunuza açığım bilgim doğrultusunda yol gösteririm.Herhangi bir gitar programına ihtiyaç duyarsanız bana pm atın. Full olarak sunarım size.