Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Bir Veda Havası
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
kalacak tüm izlerin hayatımda
gözümden bir damla yaş aktığında
bir yer bulabilsem seni hatırlatmayan
kan tarlası gelincik şafağında"
bugün seni hatırlatmayan tek bir nokta yok yeryüzünde. bugün bir yer bulamadım kendime saklanacak.
aşktan kaçtığımız kadar senden kaçamadım bugün.
bazen çok derinden vuruyor yalnızlık, hayalimde resmini çiziyorum duvara.
bir tek gözlerin eksik , onlara bakmaya kıyamıyorum...
içimdeki sesi bastırsın diye şarkılar dinliyorum, hiçbiri tatlı gelmiyor kulağıma sesin kadar.
çal diye yalvarıyorum telefona ama biliyorum ki çalmayacak bir daha duyamayacağım beni sevdiğini.
kim bırakmış seni kim? kim bırakmış seni söyle. avuçlarının sıcaklığı var hala ellerimde.
hayallerimizide saklıyorum bir köşesinde aklımın.
o "birgün boğulacağımız" denizde bile sensiz boğulmuyorum.
kim unutmuş seni kim? kim unutmuş seni söyle. acı bir gülümsemesin bazen dudağımın kenarında.
bir bakışsın gözlerim uzaklara daldığında. nefessin bazen havasız kaldığımda... soframda sen, bir yudum yağmur suyu
ve bir dilim dolunay...

göğsüne kapanıp uyuduğum geceler yok artık. bazen güneşle birlikte doğuyorum. bazen lanet okuyorum sabaha.
bazen gökkuşağında bir renk oluyorum bazen saklanıyorum gecenin karanlığına. bulut olup yağıyorum efkardan sonra...
sonra, sonra yine sen... ve sonra yine sensizlik...
kim unutmuş seni kim? kim unutmuş seni söyle. ben senin yalan dolan yeminlerini bile sevdim. kim bırakmış seni söyle,
ben senin karanlık dünyanda içimdeki çocuğu kaybettim. yarınlar dedik, ilerisi yoktu, olmayacaktı belki kırılıp dökülecektik yarınlarda.
şimdi o "yarın" ı yaşıyoruz. işte bu saçma sapan yarınlar için sattık aşkı. şimdi içimde senden kalan bir boşlukve gözlerimde gözlerinin izi var...

"seninle bir bütün olabilirdik
hoşçakal canımın içi hoşçakal, hoşçakal gözümün nuru hoşçakal"
Saol ...
p.içiN saoL cNm
Referans URL