Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: kavak yellerine rakip olamaz!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkiler dün gece sırf senaryosunu yiğit abi yazdığı için doludizgin yılları izledim ama kavak yellerinden güzel deil ayrıca dizi başlarken senaryo yiğit güralp yazısı beni çok üzdü ama ilk bölüm için beni içine alan bi dizi deildi kavak yelleri ilk bölümden beni içine almıştı bide karakterlerin sesleri bi acayip özellikle selen seyvenin gerçek sesi...keşke genco daki sesini kullansaydı dedim içimden yiğit abi yi tebrik ederim ama bu dizi kavak yellerine rakip olamaz (osman sınavın oğlu başrolde bi felaket )paylaşmak istedim gereksiz yada yanlış yerde ise özür
ya zaten kavak yelleriyle alakası bile yok...
konusu farklı ...
niye rakip olsunkii...
alla alla
yha kousuda farklı ayrıcca bnde hiç sevmedim yiğit güralp nasıl böyle bi şey yapmış şaşırdım yani hiç içime sinmedi..

ibo_seyma Yazan:
yha kousuda farklı ayrıcca bnde hiç sevmedim yiğit güralp nasıl böyle bi şey yapmış şaşırdım yani hiç içime sinmedi..

benimde

ibo_seyma Yazan:

KONUYU YAZAN ARKADAŞ(bencede)REYTİNG OLMASIN DİE ARADA ZAPİNK ATTIM .SESLERİ SANKİ TV DIŞINA BAĞIRMAYA ÇAĞIRIYOIcon_lol

£kiN! Yazan:
konusu farklı ...
niye rakip olsunkii...
alla alla

waLLa ben izLemedım ama kavak yeLLerine rakip olamıcağını biLiodumSevinçli

!Cedid'e'dilaH! Yazan:
KONUYU YAZAN ARKADAŞ(bencede)REYTİNG OLMASIN DİE ARADA ZAPİNK ATTIM .SESLERİ SANKİ TV DIŞINA BAĞIRMAYA ÇAĞIRIYOIcon_lol

nasıl yani anlamadım

Alıntı:
konusu farklı ...
niye rakip olsunkii...
alla alla

bncede yanii

Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL