08-05-2008, 05:28 PM
ben yeniyim adım melisa 11 yaşındayım ceren moray ve aslı enver hayranıyım onlara bayılıyorum pelinede tabiki fıstık yeşilinin çok severim hamburgeri çok severim cola ve ayrana bayılırım simgenaz en sevdigim arkadaşım bu sitede en çok aslı_enver_irem i seviyorum iyi anlaşıcagımızı düşünüyorum her tür müzigi severim yaş pastayı çok severim ve lokumu aralıgın 2 sinde dogdum meyve olarak çilek,portakal,mandalina,kiraz birde muz şeftali ve kayısıya vede elmaya bayılırım en sevdigim hayvanlar civciv,kedi,köpek,tavşan,
balık,kuş,papagan,muhabbet kuşu,sincap bu kadar en sevmedigim yemek lahana,yogurt,mayonez,fasulye,balık yemegini,börülce,kebap,karnı yarık(ismi nedeniyle böööö),imam bayıldı
en sevdigin renkler
fıstık yeşili,mor,eflatun,sarı,kırmızı,pembe,siyah,mavi,ela rengi,altın sarısı,kahverengi,turuncu,gri,güneş rengi,beyaz,
en sevdigim arkladaşlkarım
simgenaz,gamze,ekinsu,irem,elifsena,su,gamze,sude
balık,kuş,papagan,muhabbet kuşu,sincap bu kadar en sevmedigim yemek lahana,yogurt,mayonez,fasulye,balık yemegini,börülce,kebap,karnı yarık(ismi nedeniyle böööö),imam bayıldı
en sevdigin renkler
fıstık yeşili,mor,eflatun,sarı,kırmızı,pembe,siyah,mavi,ela rengi,altın sarısı,kahverengi,turuncu,gri,güneş rengi,beyaz,
en sevdigim arkladaşlkarım
simgenaz,gamze,ekinsu,irem,elifsena,su,gamze,sude