08-04-2008, 02:52 PM
ya kusura bakmayın ama sizi anlamıyorum ben bütün konulara baktım ve resimler bölümümnde pelinin sevgilisi dediğiniz adam yani muratı pelinle cafede gördüm aynı muratla pelinin resmiini nete koymussunuz bende cafede o adamı pelinşe gördüm ya bundan inanmıycak bişey yok sizi anlamıorum yaaa evet yanağından elinden tuttu biliorum sizde benim gibi iboyla sevgili olmasını istiosunuz ama adamı yalancı çıkarıosunuz bunu daha uslüp bi dilde solyebilirsiniz yok biyerlerinden uydurma yok kesin yalandır falan karşınızdakini b,iraz insan yerine koyun hepimiz aynıyız eşitiz hm peki şu ankara işine gelelim bikere italyada olduğu hakkında bi kanıt varmı yok ikincisi bi arkadaş onkarada gördüm diyo iki tanede resim koymuş pekşi bu resimlerin ankarada çekildiği dogrumu siz işinize geleni doğrudur diosunuz gelmeyine sallıosunuz yok partiye gitmişler yok ankaraya gitmişler sizinde eliniz de kanıt yok hadi partiyi anladım resimler var ama sizin dedğiniz gibi pek sarmoş dolaş bişey yok tab,i unuttum siz pelibosnuz onların yaptığı her harekeri aşka çeviriosunuz birisi yalan haberde olsa ankaraya gitmişker diyo iki resim koyoyo onada kesin doğrudur diosunzuz ama pelini başka sıyla gerçek sevgiliyle gördüm diyince yalan diosunuz ona bakarsak hepimiz hiçbişey bilmioruz bunların bikere bile magazine çıkıp yok biz sevgiliyiz falan dediğini duymadım ya ona bakarsak kavak yelleri dizisi çok reyting almış bir diz ve de başrol oyuncularu aslı ve deniz ma gazinde onlar hakkıında sırf sevgili oldukları hakkında tek bişey çıkmsadı başka yerdede çıkmadı sadece burda nedense:........ oyüzden bi iki yakın resim gördüğünüzde sevgili demeyin yada birisi iboyla sevgili deil diyincede hemen köpürmeyin biz hiçbirimiz onlre hakkında sevgili olup olmadıklarını bilmioruz ona bakarsak aslibonunda resimleri var nette biraz gezib görürsünüz< sizin içiniz sadece peibo olduğu için asibo resimleri göremiosunuz ha şimdi siz onlaın ole bi resimleri yok dersiniz ama ne yazıkkiiiii bende üzgünümmmm gerçekten pelibocuyum ama birazda olayın tepesinden bakın ibonun aslıylada pelinlede çekilmiş çok fotosu var yani sizde ankara iatlaya muhabbetlerin bırakın pence hadi parti nese gerçi aslioboda çeşmeye tatilemi ne gitmişler ama ....... dediğim gibi daka nakara mevzusunun doğru olduğunu yada italya mevzunusunn doğru olduğunu bilmioruz oyüzddn kendi kendinize gelin güvey olmayınnnnnnnnn
. .. Doğrudur,Görmüşsündür Bir Cafede Pelin ve Murat'ı ..Ve Bu Arada Bu Konular Gerçekten Çok Tartışılıyor..Artık Lütfen Bir Dur(!) Diyelim!