Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: SBS AçıkLanmaDan ÖnCe Ve SBS
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Eveeet ..
SBSnin aCiKLanma qünü qeLDi Catti .. Icon_lol
ARtiK KaCiS iCin CoK qeC .. Icon_lol
YakLaSiK 1 saat 12 DK SonRa aCiKLanaCaK ..
qeCe StReSten uyuyamaDim .. Omg
SiZDe Benim qiBiLeRDen miSiniZ ?? Omg

Bu aRaDa SBS aCiKLaninCa yaZmaK iSteyen bu Konuya yaZSin .. Gülücük
BeKLeDiqim qiBi qeLiRSe BenDe yaZaCaqim .. Icon_lol
aynen erkenden kaltım uyuyamadımm eger bana sonucum ıyı gelirse sizlerle paylaşıcamIcon_lol
BenDe tatLim Gülücük
sonuç internetten bakılıyormuşdaaa internette gezdim gezdim bulamadım sabaha kadar durdum öylece bekledim benim tahmini puan 491.150 ama daha belli değil hepinize başarılar..
ßnde uyuyamaDm cnm ya cok heyecanLıyım..Gülücük
Bende Uyuyamadım...Her Sabah Erken Kalkarım Ama Bu Gün Yataktan Çıkmak Gibi Bir Niyetim Yoktu.. Sevinçli

Annem Uyandırdı.. =P

Puanım iyi gelirse Burda Paylaşırım... ):

PelinManiaOzge Yazan:
sonuç internetten bakılıyormuşdaaa internette gezdim gezdim bulamadım sabaha kadar durdum öylece bekledim benim tahmini puan 491.150 ama daha belli değil hepinize başarılar..

SBS 10.00'Da MEB'in sitesinDe aCiKLanaCaK ..

Bu aRaDa PeLinManiaOzqe kaC netin vaRDi ??
Ben 12De faLan kaLkaRim buqün 07.57yDi Icon_lol

Burcu_Buse Yazan:

PelinManiaOzge Yazan:

Hehehe...Valla Az Kaldı..Off Off..Şu Gün Bir Geçsede Rahatlasak Ya... Offf.Stresliyim Valla..

Bu Arada PelinManiaözqe Gerçekten Kaç Netin Var.. ??? Korku

Evet yHa ..
MeRaK ettim .. Gülücük

Burcu_Buse Yazan:

PelinManiaOzge Yazan:

walla bende en erken 11.00 kalkarım ma bugün 9:30 da kalktım zamanlamaya bak yha
bütün sene hiçbi sınaw heycanı ve sınwdan sonra puan heycanı yoktu ama şuan heycandan bitmiş durumdayım yha
ii olursa puan bende yazarım

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Referans URL