07-30-2008, 02:08 PM
*hCrSAGLAM (Bugün 12:47) İçeriği Bildir
-selimsa_ kesinlikle haklısın..
*bloodline45 (Bugün 12:27) İçeriği Bildir
-insanin icinin yaglarini eritiyor dedikleri bu olsa gerek mükemmel güzel ne kelime
* comtesse (Bugün 11:28) İçeriği Bildir
-püfff
ii hoş ama abartıya gerek yok açtı die güzelse ooo yani sadece güzel süper deil arkadaşlar ya sakin olalım
*selimsa_ (Bugün 11:22) İçeriği Bildir
-güzel mi
:D ya bu teşhir malından başka bişey değil ne güzeli. her gözün gördüğüne güzel denmez.özel olan güzeldir arkadaşlar.
*muratozlem (Bugün 11:16) İçeriği Bildir
-yau arkadaşlar kusursuz bir varlık mı var dünya da ki kusursuz diyorsunuz...24SnG37 arkadaşım eminim sen ondan çok daha güzelsindir...ya da deli_gibi güzellik anlayışı elbette tartışılmaz ama sanırım abartıyorsunuz....
*deli_gbi_svyrm (Bugün 11:00) İçeriği Bildir
-ya tek kelimeyle çok süper bi kız yaa.allah özene bözene yaratmışş.tam bi kusursuz.
*tarzan78 (Bugün 10:44) İçeriği Bildir
-tatlı hatun fiziğide hiç fena değilmiş.
*muratozlem (Bugün 10:20) İçeriği Bildir
-güzelden kastınız ne?
*34SnG37 (Bugün 10:16) İçeriği Bildir
-güzell
ya tam düzgün veremedim haberi bi sitede buldum
-selimsa_ kesinlikle haklısın..
*bloodline45 (Bugün 12:27) İçeriği Bildir
-insanin icinin yaglarini eritiyor dedikleri bu olsa gerek mükemmel güzel ne kelime
* comtesse (Bugün 11:28) İçeriği Bildir
-püfff
ii hoş ama abartıya gerek yok açtı die güzelse ooo yani sadece güzel süper deil arkadaşlar ya sakin olalım *selimsa_ (Bugün 11:22) İçeriği Bildir
-güzel mi
:D ya bu teşhir malından başka bişey değil ne güzeli. her gözün gördüğüne güzel denmez.özel olan güzeldir arkadaşlar. *muratozlem (Bugün 11:16) İçeriği Bildir
-yau arkadaşlar kusursuz bir varlık mı var dünya da ki kusursuz diyorsunuz...24SnG37 arkadaşım eminim sen ondan çok daha güzelsindir...ya da deli_gibi güzellik anlayışı elbette tartışılmaz ama sanırım abartıyorsunuz....
*deli_gbi_svyrm (Bugün 11:00) İçeriği Bildir
-ya tek kelimeyle çok süper bi kız yaa.allah özene bözene yaratmışş.tam bi kusursuz.
*tarzan78 (Bugün 10:44) İçeriği Bildir
-tatlı hatun fiziğide hiç fena değilmiş.
*muratozlem (Bugün 10:20) İçeriği Bildir
-güzelden kastınız ne?
*34SnG37 (Bugün 10:16) İçeriği Bildir
-güzell

ya tam düzgün veremedim haberi bi sitede buldum
banane onların yorumundan önemli olan benim ki