Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: offf bana göre kötü haber...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
KAVAK YELLERİ DİZİSİNİN ASLI’SI PELİN KARAHAN BODRUM’DA.

24 yaşındaki Pelin Karahan, Lola Beach’te düzgün fiziği ve güzelliğiyle göz doldurdu. Yeni yayın dönemi için enerji ve moral toplayan Karahan, beachte tüm dikkatleri üzerine çekti. Genç oyuncu ilk kez bikinili olarak görüntülendi.

Reklam çekimleriyle başladığı oyunculuğa son sürat devam eden Pelin, yeni sezonda seyirciyi şaşırtacağını söyledi. Sezon finalinde iki aşk arasında kalan Aslı’yı canlandıran Pelin, “Yeni aşklar seyirciye sürpriz olacak” diyerek tüyo verdi.

Kaynak : Gecce.Com
bu yeni ask umarım efe degildir... off ya.. bi ditede gördüm ekledim ne kadar dogru bilkmem insallah dogru degildir...
ben biliorumm bu haberi millet hhalaa inanmıyooo yaaa çak bitane Sevinçli
üyeler hala yalan haberdir demekte..
sizce yalan olsa internette paylaşılırmı şahsına ait bir bilgi sonuçta..
bu yeni aşk konusu kesinlikle efe diye düşünüyorum öle olmasada herşarttaa efeaslıçkacak..
esram kızacan ama bozacan moralleri Üzgün
bosver ezgim sende haklısın ama söle düsünüom ben bu dizi bastamn sona aslı deniz askını anlatıo ve tabiki hersey güllük gülüstanlık olmıcak tmm efe aslı balkı cıkacak ama bu okadar uzun sürmicek.. belki sonrada efe mine yaparlar kım bilirr... tabii sende haklısın ezgimmm ama reyting kazanmaları ıcın böle bişi yapmak zorundalar dizi yürümez yoksa.. nese bu benim fikrim yanlıs olabilirr.. Yuz11
doğrudur yha... saol esracm. boşver takma kafaya...
yha ben biliorum yha süper bi sezon hehehGülücük
Tamam doru olabilir ama ben inanmak istemiyorumNeyapsam-1
tabii esrammm doğru sölüon ama bu sırf reyting için değiL.. aşkın güzeL oLuşundanda kaynaKLanıyor..
kimi insan istemiyor kimi insan istemiyor..
kimse istemez diye düşünülüyordu aama aslında aeye okdr çok bi kitLe varki herkezz kimse istememekte gibi bi düşüncesi var..
bence sırf reyting değiL ae benim gözLerimi doldurmaya biLe yetti biliyosun bu benim kendi fikrim.
saol payLaşım içn ackum /:
oof oof ezgmin dedikleri çıkıyooo...........................
esram üzülme bigün gelir eninde sonunda deniz-aslı olurLove0079
sunlar bi olsunda...
sanada katılıomm ama bari aslı deniz efe arkadaslıkları bozyulmasaydı ben en cok bundasn dolsayı aslı efeyi istemiomm.. asku..
ayy ekinim gelmiş haklısın ekinimmm...Yuz11Love0079flood için özür bidaha olmaz..
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL