Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: EĞER 'ALMANYALI MİNE' KARAKTERİ ASLI DIŞINDA BİRİ OLSAYDI SEN KİMİ GÖRMEK İSTERDİN???
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arKADASLAR almancı barbie mine karakterini baska biri oynasaydı sen kimi kavak yelleri ___kanal d ekranlarında görmek isterdin lütfen seçin ve yorumunuzu yazınn arkadaslar GülücükGöz Kırp
MİNE karakterine kim  daha fazla yakısırdı yani Göz Kırp(denizin kim daha fazla basını döndürürdü Dil Çıkaran daha acıkcası ilk gördüünde Dil Çıkaran
ee yani ipek erdem hem andırıyo az bence billur çok sonuk kalırdı sinem kobal iyi kalpli bi kıza benziyo o da olmazdı =)))) naz zaten süper abla gibi kalırdı yani lise öğrencisi rolüne hitap etmezdi yani gönül hoca gibi vs. bi karakterlere daa ii gider naz,ipek yaylacıoğlununda masum bi yüsü var almancı tiplemesine yakısmazdı ayrıca deniz çakır ne alaka onu anlamadım Sevinçli:D uzun sozun ozu ipek erdem diorum.

kumralfb41 Yazan:
ee yani ipek erdem hem andırıyo az bence billur çok sonuk kalırdı sinem kobal iyi kalpli bi kıza benziyo o da olmazdı =)))) naz zaten süper abla gibi kalırdı yani lise öğrencisi rolüne hitap etmezdi yani gönül hoca gibi vs. bi karakterlere daa ii gider naz,ipek yaylacıoğlununda masum bi yüsü var almancı tiplemesine yakısmazdı ayrıca deniz çakır ne alaka onu anlamadım Sevinçli:D uzun sozun ozu ipek erdem diorum.

aynen naz zaten şirinlik abidesi oynayamaz kötü rolü yakısmaz deniz çakır bööö o da olmaz nerden çıktı
en uygun ipek erdem bence deGülücük

sarışın olmalı bence
EN İYİ BİLUR YAZGAN YAKIŞIR. KIZIN KÖTÜ KAREKTERİNE HAYRANIM
...ama naz kesinlikle olmazdı çok masum ve şirin Ask yani o formattaki bir rol ona gitmezdi..billur aslında 'tuce' tiplemesindeki gibi yakın bir formatta..olabilirdi ama o da esmer _olmazdı_ipek bence şirin bir kız...aslında dış görünüş olarak yakışırdı ama cıx..oda yapamazdı Sevinçli sinem kobalda iyi bir kız, okul filminde falan kötü kız rollerine gider diye düsünüyorum.deniz çakır kızıl saçlı falan hem genç biri olduğunu biliyorum ama şu ana kadar oynadığı tiplemelerde (alev,ferhunde) yani 30-35 civarı kadın rollerinde oynadığı için hep lise talebesi tiplemesi asla yakışmazdı_kokoş biri o ayrı ama_ SevinçliBence en uygun sinem yada ipek yaylacıoğlu gerci (ipek ya. ıhlamurlar altındada çokkk şeker bir kızı canlandırıyodu ama senden başkadaki oynadığı kızda kötü bir kız yani her rolün hakkından gelebileceğine inandığım için ipek yaylacıoğlu dedim bn hem sarışın şeker renkli gözlü falan olurdu yani Gülücük:)  Göz Kırp)
eeeeeee bu kadarmı ki yorumlar
Üzgün:(Üzgün:(Üzgün
yorumlarınısı bekliyormmmm arkisidler Gülücük:)
bence billur ve sinem ama sinem daha genç ve daha tatlı ondan sineme verdim oyumu
İPEKLERDEN BİRİ YADA SİNEM KOBAL
BEN SİNEM KOBAL DEDİM Göz Kırp
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL