Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: pelibo sevgilisimi yoksa arkadaşlığımı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ya arkadaşlar biz buğünlerde kafamızda sürekli acaba palibo sevgilimi resimlere bakarsak ole görünüo diye düşünüoruz yorumlardada sürekli bu konuyu yazsıoruz acaba diğer arkadaşların dedikleri gibi sadece arkadaşlarmı yada nebilim kanka falandır belki oyüzden samimi resim çektiriolardır ya zaten düşününce sevgili resmi farklı olur bebili yanağından öper bazıları abartıyo dudağından öpüyo yada çok samimi bunlardan daha varklı sarılma yada nebilim çok saha farklı mesela pelinin eski sevgilisiyle çekilmiş bir fotolara bakın bide bunlarla karşılaştırın hiç benzemio normal bir arkadaşlığa benzio şimdi siz diyceksiniz belki bizim hayranlarının anlamasını istemiolar diye ama bence ole bi söz konusu değil ole bir sevgili olduklar taktirde hiç bir haber çıkmadı sadece pelin karahan funda çıktı işte pelini sevenler pelibo olmasını isteyenlerden çıktı onlarda nekadar doğru bilemeyiz ankaradaki resimler bile normal çekilmiş resim bir arkadaşımız ibrahim peline sevgili demişte pelin sus falan demişte ayrıca sarmaş dolaşlarmış yani biz onu görüoruz heralde sadec ibrahimin sevgilim diyincemi anlıycaz sevgili olup olmadıklarını sanki sarmaş dolaş diyincre onlar ark. oluyo burdada bi hata yapılmış zaten ama nekadar doğru olup olmadığını bilemem ama hiç magazinlarde bole bişey çıkmadı ya düşğünün yalan haber bile çokmadı sevgili olduklarında zaten kavak yelleri dizisi reytinglkeri aşmış bi diz yani kesin çıkması gerekirdi ama yinede bilmiorum bu arada ben pelibocuyum sadece bi tahmin arkadaş olabilrlermi hakkaten diye bi tahmin yürütmek istedim sizce????
tabiki bunu bilemeyiz..Yine resimlerden bahsedicem..Aynı sevgli gibi oldukları açık...Eski sevgilisiyle resimlerine bakarsak zaten sevgili olsuklarını bilioduk...İbrahimle sevgili olsalar bile saklarlar...Ayrıca bi insan ne kadar yakın arkadaşı olursa olsun öle yakın fotolar çektirmez..Neden o resimlerde İbrahim yerine bi başka yakın arkadaşı yokta 1 yıldır tanıdığı rol arkadaşı var? Hadi diyelim bi partide çekildi ve ikisi davetliydi Bütün resimlerde yan yana ve çok yakınlar..

Ama tabiki illa sevgililer die bişey yok..Bnm demek istediim Bu resimler Daha öncedende çıkan haberler sevgili olduklarında şüphelendirio..ama tabiki bileyemiz..
bütün resimlerde yakın deiller sadece partiye gittikleri resimlerde yakınlar e ordada ikisi vardı ibonun başka birisiyle resim çektirce hali yok ama başkasıylada çektirmişte zaten bence arkadaşlar

selemcim Yazan:
bütün resimlerde yakın deiller sadece partiye gittikleri resimlerde yakınlar e ordada ikisi vardı ibonun başka birisiyle resim çektirce hali yok ama başkasıylada çektirmişte zaten bence arkadaşlar

bnde illa sevgililer demiom zaten..sadece öyle gözüküyo diyorum....Demek istediğimi anlamadınn Icon_lol

ya Yuz11anladım nedemek istediği merak etme okeyyyyyyyyyyyyyyDrool20yyyyyyyyy
sevgilisi bence çünkü çektirdikleri resimlerde çok yakınlar
ya şunuda belirtmek istiorum ya gerçekten pelibonun resimleri bana normal gelio belkşi bize sevgili olduklarını sölemek istemiolar ama nebilim bence sadece resimlere bakıp yorum yapmamalıyız eskidende asliboya bole resimleri çok yakındı onlarada sevgili diolardı ama ne oldu arkadaşlarmış yani bilmiorum ama bence peliboda ole hem atladığımız bişey var biz pelinin sevgilisinden ayrıldığını bilioruzda ibrahim 3 yıldır sevgilisine neoldu hem ondan ayrılsa bile şeffaf odada pelin boştayım dedi ibrahim ise benim sevgilim var boş ta deilim dedi buna ne diceksiniz???
sen niye bu kadar taktın bu konuya!bakıyorumda onların sevgli olmaları le ilgili her konuyu sen açmışsın hemen hemen!

bence açıkçası sevgililer gibi geliyor!o evde çekilen resimler italya'da çekilmiş.düşünün beraber italya'ya gitmişler.sevgilileri olmadan ikisi!ben sevgilimi bırakacamda rol arkadaşımla italya'ya aşıklar şehrine gidicem!büün kanıtlr sevgili oldukları yönünde!gayet açık!ama onlar kesin saklarlar.çünkü dizide efe-aslı aşkı yapılmaya çalışıldığı için hem dizi açısından hemde kendileri bu aşkı saklamak istiyorlardır!
arkadaşım gerçekten taktın yanii biz illa sevgililer demioruz olabilirler dioruz..Ona bakarsan şeffaf odada meyra pelin için gözleri çok güzel demişti İbrahimde o gözler kimi tavlamazki dedi..
bilemiorum ama hala sevgili OLABİLECEKLERİNİ düşünüyorum...

ibo_seyma Yazan:
tabiki bunu bilemeyiz..Yine resimlerden bahsedicem..Aynı sevgli gibi oldukları açık...Eski sevgilisiyle resimlerine bakarsak zaten sevgili olsuklarını bilioduk...İbrahimle sevgili olsalar bile saklarlar...Ayrıca bi insan ne kadar yakın arkadaşı olursa olsun öle yakın fotolar çektirmez..Neden o resimlerde İbrahim yerine bi başka yakın arkadaşı yokta 1 yıldır tanıdığı rol arkadaşı var? Hadi diyelim bi partide çekildi ve ikisi davetliydi Bütün resimlerde yan yana ve çok yakınlar..

Ama tabiki illa sevgililer die bişey yok..Bnm demek istediim Bu resimler Daha öncedende çıkan haberler sevgili olduklarında şüphelendirio..ama tabiki bileyemiz..

Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL