Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: aslı enver ' Le telefon konuşması..ve kavak yelleri..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
tekrar anlatıyorum düzenledim yazıyı (:

hande arkadaşımızz.. bi şekilde aslı enverin babasıyLa konuştu vee bi şekilde msnini aldı..
oda aslı enverin annesinin numarasını verdi iletişim kurmak için..
hande aradı ve dilek hanım perşembe yada cuma aslıyla buluşacağını vee seni aratacağım demiş.. söz vermiş yani..
bende işin içine karştım ve arkim aslı ablaya söyliyecekti benide araması için..
bugünn hande konuştu fakat aslı abla annesiyle çarşıda olduğu için kağıt kalem yoktu benim numaramı alamadı çk üzüldüm handede annesine msj çekti aslının benim nomu yazdı arasın die aslı enver..
sonuçta kalıyorlardı beraber annesiyLe o gün..
vee en sonunda aradı..
ben çığlık attım tabi..
baktım o numara.. buarada annesinin telinden arıyor kendi numarasından değil gizli olduğu için veremiyor..
konuşulanları tek tek sırasıyla anlatıyorum..

açtım teli..
aslı abLa : ıı.. alo merhaba ben aslı kiminle görüşüyorum.. ?
bendee ayyyyyyyy iym aslı abla ... ben ezgii nasılsın.. ?
iym cnm nolsunn.. ismn neydi hande sölemeyi unuttu da bende bilmiyorum dedi..
ezgi dedm bnde mmnun oldm ezgicim (:
bnde aslı abla dedim (:
işte dedmm yaa bn sizin büyük hyranınızmm dedim ay çk teşekkür ederim canımm dedi..
işte dedimm ben sizi görmek için neler yaptım bi bilseniz dedim yaaaaaaa dedi .d evet dedim (:
işte 2,3 kere konağa geldimm ve sizi bulamadım set saatini bilmediğim için dedm tühh dedi..
bendee hatta bikere maltepeye bile geldinizz bn maltepede yaşıorum istanbul dedim.i
hı.. iide cnm biz hic maltepeye gelmeddkki dedi.
bende dedim yawwwww hani sema hastanesine geldiniz ya canan karakterinin doğuma yetştrdiniz dedim..
heee ayy pardon cnm ya ehehe doğru sölüyosun dedi xD güldük..
daha sonraa xD
işte dedmim yaa öle bitürlü göremiorum ne çabalar dedm xD
sonraa dedm iştee bidee ben yani 16yaşındayımm maltepede oturuorum ve set bna okdar uzakki annemlerle gelmek zorunda kalıorum herseferinde zor oluyor dedm..
onlarıda sürüklüon tabi ehehe dedi güldük gene ehehe ewt dedm xD
sonraa işte..
aslı enver olarak efe ve aslı hkknda hani aşk bakımından ne düşünüyorsunuz dedım..
e cnm ii de onlarsevgili değilki dedi bende yok yok dizide dedim hee ayy pardon cnmm eheee Sevinçli dedi güldük gene çok komikti..
arkadanda tabak çanak sesleri geliodu mutfkta iş yapıodu glb xD
sonraa dedi..
walla ben kendim olarak şahsen yakın arkadaşmla çıkmazdım ama sonuçta dizi bu olabilecek şeyler kii dedi..
ben içmden ohh çektmm olsun olsn diorum tabi Xd
dedimm bide görsenizz internette dedimm okadar çok kavgalar oluyorki dedimm odaa aa hadi yaaa yaptı..
ewt dedm işte denzmne aslıdenz aslıefe herkes bi gruba ayrılmakta ve kavga etmekte dedm xD
odaa aa bizim için kavga etmein cnmm yaptı güldük xD sonçta dizi dedi.
doğru ama öyle işte dedim eehehe (:
sonraa..
dedim işte az önce fotolar gördm ibrahm abi daghan ve pelin abla işte denzliyee gitmişler sen niye yoktun dedim. odaa aa cnm bn babamin yanındaydım yurtdişında ondan katılamadım yaa dedi (:
hm tamamm dedim..
işte dizii 15gün içindeee urlaya gidicekmişş çekimler başlıyormuş..
koyun 15gün fln yuvarlak 14ünde falan başlıcak heralde.. daghan söledi demiştim ben ama inanan inanmıştı doğruymuş xD
işte numara için aman canımm kimseye sölemessen bşka bu numarayı dedii yani annemin nosu sonuçta kadıncağızı rahatsız ederler dedi hee tbi tbi aslı ablaaa sen merak etme bn herkesi uyardım bana sormayacaklar saten numarayı dedim heh saol cnm dedi (:
sonraa işte dizi içn vlla bizde şaşkın şaşkn bakıoruzz ne oolacağını bilmiioruz ama bakalım görücez dedi /:
çok yoruluyorlarmış sette falan.
işte ben sete çok gelmek istiorum bna set saatini söleyebilirmisin dedim istanbula gelince..
tabi canım artık iletişimi kurduk saten annemin telinden bana ulaşırsın konuşurs istanbula gelince daha urladayız saten dedi ayy çk sefindmm dedim..
daghanıı çk sefdğiimden bhsettm ayy negsel dedi .d çk şekerdi (:
işte dedii hani numara içın babamda sze çk güvenmiş demekki size verdi annemin numarasını canımm dedi ewt valla çk tşekkür ederizz falan dedimm (:
şeyi unuttum sölemeyi konakta bi yşlı adam bide kadın wardı gittğimizde sahipleriydi heralde dedim odaa iide yokki sahibi nası olur bz kiraladık orayı dedi bende bilmem bi adamla bi kadın wrdı içinde dedim alaala dedi Sevinçli değiştirdik konuyu bu ilk konuşmalarda geçtide sölemeyi unuttum..
en son kapatmadan pelinkarahan.net olarak herkesin selamı var dedimm odaa ayy çk teşekkr ederim sende onlara selam söle tamammı canım hadi benim kapatmam lazım eezgicim kendine iyi bak dedi bende sende aslı ablaa dedimm güldük kapadık (:
yanii istnbla gelnce arıcamm ve sete gidicemm çk mtluyummmm uçuorummmmm yani öle böle değil (:
e dziyeedeee as kaldı..
bşkada bşey olmadı tam 6dk konştk çok sefeecendii onu çok sefiorum (:
peloşummmlada konuşucam daghanmmladaa <3 pff bi gelsin ekim fLn xD
ben burda bu yazıyı sizlerle paylaşıorumm ama sizde resmi De falan ekleyipp durmayın sonra inanmıyorlar kavga çıkıyor en başından eklemeyelim sizlere özel bu bilgiler..
bide bi sitede paylaştım yaşadığımı da hani resmi s ye nie paylaşılıoo anlamadım..
benden bukadrr..
sorucağınız bişey varsaaa bu başlık altından sorun söylerim..
bu bölüme niye açtım konuşmanın içinde kavak yelleriyLe yoğunluk konuşmalar var ondan bide sitemize selam geLdi biLdirmek istedimm (:
kimseyede inandırmak zorunda değilimm yaşadığım bişeyi sizlerle paylaşıyorum güvendiğimm için.. numara istemezseniz sevinirim aslı abLanın söylediğini gördünüzz (:

daghanmaa kavuşuyorum sonunda aslı ablada bilioo Ask
yorumlar.. Yuz11
mutLuLuktan öleceğim vala Gülücük

Çoook şansLısın be Ezgy'mM...

aLeykümseLam...

Sevinçli
he valla baL damlıooo 4ayağaa düştük gneee uçuormm kzmm Sevinçli
saol bebüşmm (:
hande saolsun iyki bana söledi e sevaba girdi daghana kavuşcamm ayları sayıyom Sevinçli
önemli değil ezgcm yani bnde o anda heyecanımı paylaşmak istedim.sağolsun aslı ablanın babası da bizi kırmadı.ve konuştuk ezgimle beraber..ezginin dediği gbi kimse numara istemesn arkadaşlar şimdiden teşekkür ederimm
ayyy inanamıom kkuzum ßu süper bisee yha coq sansLıısın yhaa süper ßise ßu eer bir qün onLarı canLı canLıda qörürsen asLimi ve peLinimi bnm için özeL oLaraq öpp tmmı asqm ßnm onLarı qörmeme imkan yhoqq cünqü ...
olsn handemmm senin sayende Sevinçli
sevap işledin bak daghana kavuşuyorumm xD
aslı ablaa çokçok slmm söledii sitemizee (:
merfemmm öpmemmü gülümmm öpermm tabi (:
gidince biliosunuzz demeett demet foto ve video çekcemm xD
süprzlerm olcak bi gidemm (:
evt aslında bnm sayemde ama snde istiyomuşsun demekki Dil Çıkaran

bnde bu arada sevaba grdim kız ezgi bana dua ettSevinçli
süper bişey bu yhaa çooook şanslısınSuper-1
canım gerçek hayatta pelin ile ibo arasında birşey olup olmadığını sorarsan çok ama çok sevinirim
ayh ezgMMM...bi kere çok şanslı olduunu söliiiimmm....
saol sayende çok gsl bilgiler aldıkkk
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Referans URL