Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Mantık Hataları
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
BurdanGöz Kırp
ben baslıom bariii aslıyla denizinn dans etiginde yani aslının hayalıinde denizin sacını 3 numura hayal etmesii..Yuz11daha cok var..ama aklıma ilk bu geldi..Yuz11
Ozaman ilk mesaj benden olsunn zelişim.Bu konu tartışıldı ama ben hala kavrayamadım ...
1-)Deniz; Aslıyla efenin urlada olduğunu nasıl öğrenioda istanbula uğramadan hemen urlaya gelio.Hadi diyelim urlaya geldi ee gelir gelmez bi bakıo karşılarındaa aslıyla efe . Urlada olduklarını duydu diyelim ama urlanın neresinde olduklarını bilmio sonuçta...
Yani deniz'in urlaya gelir gelmez aslıyla efeyi karşısında bulması çok saçma geldi bana ...
Olmaz
sonra bi tane daha denizin üniversitede okudugu bölüm sözel sanırsam aslınınsa mf bu cok sacma ve hepsi aynı sınıfta okuyor..
3 tane daha mantık hatası yazıyım...

2-)efe o 1998 temmuzundaki olayları hatırladıktan sonra diğer efe diyordu ki :sene 1998 temmuz ayı.deniz le aslı 9 sen 10 yaşındasın.
ama bunlar öss ye girerken 90 doğumluydu.90 doğumlu bi insan 98 yılında 8 yaşında olur..
Burda da bi mantık hatası var yni...

3)Birde efenin o hayali vardı ya aslıyla öpüşme hayali orda aslıyı aynı kıyafetiyle hayal etmeside çok saçmaydı...

4) Efe nin o kutuyu 10 yıl sonra aynı yerde bulması da bana çok tuhaf geldi...Okadar rüzgar var,dalga var nasıl aynı yerde durmuş o kutu...Ayrıca kutununn rengi aynı 10 yılda kutunun rengi biraz da olsa solmaz mı...

5)Bide aslı annesine babasına haber vermedennn bavulunu fln hazırladıı insn bi haber verirSevinçli BU mantık hatası olmayabilirde yazıyım dedim....
ciğdem döktürdün hayatum...Yuz11
evt cnm daha düşünüorum Gülücük

bikaçtane daha yazıyım....

6)Canan aslının saçını kestirdiğini ilk defa gördü fakat hiç şaşırmadıı hatta saç konusunda bile hiç konuşmadılar...

7)Metin eve geliyor, gönül yemek masasında oturuyo...
Gönül Hoca bi tane tabak alıo ve şunu ısıtıyım dio ama tabakta salata var .Kadın salatayı mı ısıtcak Sevinçli Burası çok komikti...

8)Efe kolye olayını hatırlıyo... Ve bence küçükte olsa ozamanlarda aslıya krşı bişey hissediomuş...Çünkü deniz var die aslını kolyesi denize düştüğünde hiçbişey demio...Ama lisedeyken efeyle deniz dioduki biz aslıyı erkek arkadaş gibi görüoruz...İşte ona karşı hiçbizaman duygusal bişiler hissetmediğini sölüolardı...Ama Efe küçükken de ondan hoşlanıomuş izlediklerimize göre. Burda da bi mantık hatası var bence...Gülücük

9)efe, aslı'nın kolyesini bulduğunda hafize'nin yanına gitti. hafize en son oturdukları evlerinde oturuyodu. ama onlar o eve istanbul'a gitmeden önce taşınmışlardı, başka bir evde oturuyolardı.

10)mine efenin gunlugunu okurken ev tertemizdi biryerde dagiklik yoktu, ama sora annesiyle efe eve geldi, ev resmen savastan cikmisa dönmüştü.Bu ev hangi ara bu kadar çok dağıldı...
wayyy haklısın bak hiç aklıma gelmemişti 9.
yani tam hata mı bilmiyorum.
ancak bence minenin hala utanmadan aslı ve denizin yüzüne bakması ilginç
11)Aslıyla efe dağ evine giderken aslı yanına hiç bişey almadı... Ama o evde kitap okuodu. Hadi kitabı evden buldu dielim ama kız test bile çözdü . Test kitabı evde ne arasın ..
Burda da mantık hatası var yni Gülücük
12)Yine aynı bölümde aslı efeyi arıodu ve efenin telefonu o ara w810 oldu fakat normalde K550 iydi ...
13)Yine o bölümde efeyle aslı motora bincekti... Efe motoru çalıştırmaya çalışırken kaskı falan yoktu hatta arabada da kask yoktu ama motor çalışınca kask nerden geldyse elinee hemen kafasına taktı..Aslında ilk başta ne aslının ne efenin elinde kask vardı. Motorun üstünde bile yoktu...

VE YİNE EN ÖNEMLİ HATALARDAN BİRİ....
14) 12.bölümde ayşe teyze minenin annesine yani almanya'ya telefon açıo ve billur seven ile görüşebilirmiyim dio...Fakat son izlediğimiz bölümlerde minenin annesiinin adı NUR ..
Bu da komik bi hata...
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Referans URL