Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Orcn'a bi isTek dHaa!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
yha bizm 1sne oldu bile dıorum bı yeniLik ypaLm 1. yıLa özeL
böle dsndum fna olmas bnce..bska stelerde gördm kıskndm walaa
"Sadece" orcn abicazıma seslenıorum ypaLm yha bişeLerr Sevinçli
olabilir ewet yarışma filan süper olur bencedeSevinçli
Ne Yapılabilir Yapalım Diyip İşin İçinden Çıkmayın Fİkirlerinizi Belirtin Lütfen.
bence bir wallpaper yarışması olabilir ama zaten yarışmamız war buldum o zaman mesela sitede en çok kaç kişi online oldu bugüne kadar mesela 1,632 meselaSevinçli sitede bir duyuru gibi bir şey yaparız bir zaman koyarız o zamanda herkes girer yani girebilen onu artırırız filanSevinçli
yeni bi yarıSma oLsun ama peLinLe iLigili deiL olabilermi acep??Utangac
Ben orçun ozanın makinedeyimSevinçli

Yakında Logo yarışması olacak şimdiden başlayın hazırlıklara siteye 3 yeni tema daha eklicem biri pembe biri mavi biride şu an var zaten girlines diye seçeneklerde o onu düzenliycem hepsine ayrı ayrı logo lazım siteye uycak şekilde daha fikirleriniz varsa belirtinGöz Kırp
ben fikrimi belirttim =)

logo yaışması hee ben anlamadım yani bizim yaptıgım logolar mawi - pembe tonlarındamı yani uyması içinmi olucak?
Ooo Gümbür Gümbür GeLioz DesenizeYuz11

BLaCk.MaqıC Yazan:
Ooo Gümbür Gümbür GeLioz DesenizeYuz11

hea katılıormIcon_lol

bnCe tema ztn yapıLması qerekn ynı sıte icn farklılk sdece temayla yetinmeyelimm

---

site ck buyuk we sewıLn site temadn zıyade Logoda süsLenp peLinkarahan.nete 1.ci yıL gbi seyLer olursa spr oluR
yapıLrsa 1hfTa sra logo yrsması olur 3-4kişi oy'La deişr...
fikRm bu..
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL