07-17-2008, 08:25 PM
єSкidєη кaяaηLıктaη кσякaя γağмuяdaη Üяpєяiяdiм Şiмdi кaяaηLıкLaя Sıяdaşıм γağмuяLaя qöz γaşıм σLdu!...
Ruhu olmayan sözcükler ne ifade edebilir ki yüreğine?
ćaηıмdaкi hєя ηєFєS ηєFєSiηє єкLєηSiη, iςiмdєкi hєя ηєFєS haγaLiηLє dємLєηSiη, вıяaк вu qöηLüм ωaяLığıηLa яєηкLєηSiη, Sєη вєηiм qöηLüмdє γaşadıкςa özєLSiη!
biraz şen biraz deliyim hoş görün ben liseliyim
qüη qєLiя aкLıηa düşєяSєм єğєя вєηi dєğiL Sєωqiмi haтıяLa!ağLaγışıмı dєğiL qidiSiηi haтıяLa!SєηSiz σLuşuмu dєğiL вaηa єLωєda dєγipтє, ÖLdÜяdÜqÜη qÜηÜ haтiяLa...
Sєηdєη кaLaη γaηLız кσća вiя γaLaη,γıкıLмış uмuтLaя haяćaηмış zaмaη,γaηıγσя γüяєğiм,haγiηмiş zaмaη Sєωмєγє hєωєSiм кaLмadı...
ÇεκŦįЎگεή καhяįмį hεℓαℓ εŦ hακκįήį zoяℓu گε√dαм hoگcακαℓ
SєωмєSєηdє вєηi ÖzLєdiм SєSiηi qiт dєSємdє γiηє qiтмєSєη..вєвєqiм вєηiм haγaLєт SєωqiLiм..
YAŞAMAK ANLAMAKSA ANLADIĞIN KADAR YAŞARSIN...ANLAYANA
AtmıyoR kaLbim ,, durdu ya$amım ...Ben öLüyoRum $imdi * Ho$çakaL !
$u$ pRénsés ; kaPan içiné ..
Kus pRénsés ; haykıR néfRéTini..
Git pRénsés ; yok oL ßu Dünyadan ..
Çékmé Dünyanın KâhRını ..!
Siz HiÇ HaYaLLeRinizDeN 'SıFıR' aLdınız Mı ?
нαу нαу ,,ηє ιѕтєяѕєη ѕαу ѕαу ,, вєη¢є ѕєηιη αѕкιη ℓαу ℓαу нα∂ι σgℓυм уαℓℓαн ѕαηα вαу вαу..!
BiLékLérmi késSs. . DamarLarmLa knDini as. .!!!
The Sun Of My Dark Street ( karanlık sokaklarımın güneşi)
HaYaTıMdAn GiDeNLeR...BiR DaHa GeRi GeLMeYi HaYaL BiLe eTMeYiN...HaYaTıMa YeNi GiReNLeR...GiTMeYi DüŞüNüRSeNiZ...HiÇ BeKLeMeYiN
iki dersi çok severim biri müzik biri beden çünkü kızlar diyorlar ki ya pop ya top
hAyaTımı DaraLTTın!üZerimE oLMuyoR aRtık...
qar$ıLıqsıs duyquLar nefRet kusaR... ßn gidiiim ßu gece buRası ßana Dar haDe ßye ßye x)

Ruhu olmayan sözcükler ne ifade edebilir ki yüreğine?
ćaηıмdaкi hєя ηєFєS ηєFєSiηє єкLєηSiη, iςiмdєкi hєя ηєFєS haγaLiηLє dємLєηSiη, вıяaк вu qöηLüм ωaяLığıηLa яєηкLєηSiη, Sєη вєηiм qöηLüмdє γaşadıкςa özєLSiη!
biraz şen biraz deliyim hoş görün ben liseliyim
qüη qєLiя aкLıηa düşєяSєм єğєя вєηi dєğiL Sєωqiмi haтıяLa!ağLaγışıмı dєğiL qidiSiηi haтıяLa!SєηSiz σLuşuмu dєğiL вaηa єLωєda dєγipтє, ÖLdÜяdÜqÜη qÜηÜ haтiяLa...
Sєηdєη кaLaη γaηLız кσća вiя γaLaη,γıкıLмış uмuтLaя haяćaηмış zaмaη,γaηıγσя γüяєğiм,haγiηмiş zaмaη Sєωмєγє hєωєSiм кaLмadı...
ÇεκŦįЎگεή καhяįмį hεℓαℓ εŦ hακκįήį zoяℓu گε√dαм hoگcακαℓ
SєωмєSєηdє вєηi ÖzLєdiм SєSiηi qiт dєSємdє γiηє qiтмєSєη..вєвєqiм вєηiм haγaLєт SєωqiLiм..
YAŞAMAK ANLAMAKSA ANLADIĞIN KADAR YAŞARSIN...ANLAYANA
AtmıyoR kaLbim ,, durdu ya$amım ...Ben öLüyoRum $imdi * Ho$çakaL !
$u$ pRénsés ; kaPan içiné ..
Kus pRénsés ; haykıR néfRéTini..
Git pRénsés ; yok oL ßu Dünyadan ..
Çékmé Dünyanın KâhRını ..!
Siz HiÇ HaYaLLeRinizDeN 'SıFıR' aLdınız Mı ?
нαу нαу ,,ηє ιѕтєяѕєη ѕαу ѕαу ,, вєη¢є ѕєηιη αѕкιη ℓαу ℓαу нα∂ι σgℓυм уαℓℓαн ѕαηα вαу вαу..!
BiLékLérmi késSs. . DamarLarmLa knDini as. .!!!
The Sun Of My Dark Street ( karanlık sokaklarımın güneşi)
HaYaTıMdAn GiDeNLeR...BiR DaHa GeRi GeLMeYi HaYaL BiLe eTMeYiN...HaYaTıMa YeNi GiReNLeR...GiTMeYi DüŞüNüRSeNiZ...HiÇ BeKLeMeYiN
iki dersi çok severim biri müzik biri beden çünkü kızlar diyorlar ki ya pop ya top

hAyaTımı DaraLTTın!üZerimE oLMuyoR aRtık...
qar$ıLıqsıs duyquLar nefRet kusaR... ßn gidiiim ßu gece buRası ßana Dar haDe ßye ßye x)