Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Yorumlar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Dizi İçin Yorumlar Burdan Göz Kırp
SeNa'cıımın hatırına yazıyorum burayhaa..Yuz11
ben geçende şöle facebookta tesadüfen dolaşırken bktım bi resim gördüm böle bi kız yanında ibo ve pelinle resim çektirmiş hemen mail attım dedim yanındakiler gerçekten omu diye kızda çok güzel bi samimiyetle vet onlar dedi..
çünkü pelin ibo ve dizinin ekibi bunlrın oklunu 2 gün boyunca ziyaret etmişler..
işte kız bana bu arada kızın adını sölemem çünkü söz aldım..Utangac
neise işte bana onların çok tatlı olduunu gerçekten fazlasıyla sıcak kanlı olduunu insanlarla hemen kaynaştıını söledi özellikle ibo ve pelin sürekli gülüyolarmış yani yüzlerinde gülmseme eksik olmuyo dedi..
sonra işte bi ara sohbet ederken bende dedimki valla yeni sezonu merakla bekliyorum bu dizi süper gidiyo fln dedim oda evet kesinllikle öle ama dağhan abininde payı var dedi aman dedim bana dağhan deme daha doğru efe deme çnkü sinirim zıplıyo dedim girdi bizim aşıkların arasına aralarını bozup aslının kafasını karışırdı dedim..
baktım arkadaşım bana birden aaa hiç merak etmeyin efe kesinllikle aslıyla denizin arasına girmicek dedi bende şaşırdım ne ne ne nerden biliyosun sen dedim çünkü dedi bizi ziyaret ettiklerinde dizin YÖNETMENİYLE KONUŞMUŞLAR İŞTE YÖNETMENDE BİZDE ZATEN ÖLE OLMASINI İSTEMİYORUZ OLMAZ ÖLE ŞEY DEMİŞ
yani ben inanamadım kesinllikle bu haber doğrudur çünkü kız çektirdii büütün resimleri gösterdi bana öle tatlılardkıi mükkemledi yanii
bende onun için biraz bekledim ADciler yani ben şimdiden sevinebilirz efe ve aslı aşkı olamyacak..Göz Kırp
SENA'M snn için yazdım valla..Sevinçli Harika

isteyen inanır istemeyen inanmaz 20 yaşımdan sonra kimseye yalan borcum yok..helki size hiç yok çünkü ben kendimi biliyorum..
BU HABERİM KESİNLLİKLE DOĞRUDUR....
Vayyyy Datlumm Bunu Diğer ForumLarda Duymuştum (Yönetmenin AçıkLamaLarını) Ama İnanmamıştım Utangac Şimdi Senin Ağzından Duyunca İnanDım..Ekip OLarak BöyLe Bişey İstemiyoLarmış Sevinçli SenaristLerinde BöyLe Bişey Yapıcağını ZanneTmiyoRum Zatenn Ben Beroshumm Sevinçli
oyyy oyyy dimi amaa canımm zaten kimse istemiyoki böle bişeyin olmasını yani olması dahi çok ama çok saçma..Sevinçli bende duyunca zaten çok şaşırdım bide birinci ağızdan duyar gibi kız bana neredeyse yemin ettii..bende zaten inandım o saaten sonra sürekli aklıma geliyo havalara uçacak gibi oluyorum..Sevinçli
bazıları üzülecek ama olması gerekende buyduu snuçta ortada gerçek bir aşka var ve onunda devam etmesi gerekiyo..Love0079
canım benim bana inandıın içinde TŞKR ederim sonuçta herkesin kafası karışıyoo kim doğruyu diyo diye herkes haklı ama bende kimse inandıramam dimi tatLum..Gülücük sonuçta bana sölenen bişe var ve bende bunu paylaşmak istedim..
ohhh bee rahatım artık ASLI&DENİZ aşkına devam edilecek ama işte beklicez ahh ahh bu ağustos bi gelse..

he bide resimlerde kız ve abisi vardıı bunu bana diyen kızın abisiydii..Göz Kırp orayı sölemeyi unutmşum
of herşey silinmiş!
herşey silinmiş sil baştan..
beroşmm tbki inandık fakat bunu o kız bilemez ki o söyledğinin doğru yada yalan olduğunu bilemem ha foto çekilmişlerdir doğal yani bisürü hayranları onlarla foto çekiliyor. fakat yönetmenin ona bilgi vereceğini hic sanmıyorum ki benimde bi arkım var facebooktan bazı kişilerle sohbet etmştim böle söyleyenler çok olmuştu.. tabi geçmiş zamanda maskelerini düşürdüm bi kaç bölüm geçince yalanları ortaya çıktı..benim de bildiğim bişey varki o 2li bu dönem sevgili olmazlar sa bende internet hayatını bırakıyorum o derece kesiniM Sevinçli
söz Sevinçli
Ezgycimmm!! Ya Sizi ve YorumLarınızı Çok Özlemişim Yaa Yuz11
Ya Ezgym YorumLarın Forum Forum DoLanıyo Sevinçli Senin YoRumLarını BuRdan ALıntı Yapıpı Resmi Sitedeki TahminLere KoyuyoLar Çok GüzeL YoRum YapıLmış Diye Sevinçli
oyyy seNammmmmmmmmmmmmm (:
çk ösLedmmm yaaaaa Üzgün
Utangac
harbimi senammm xD ciddi xD ?
benim yorumLar mı xD
ehehe çk saoll kuzummm (: burası kapalı olunca bşka forumlara sızdımm xD
epey beyendiLer yorumları bende olmaaz ben pelinkarahan.netin kuşuyum diorum ihihi xD
o senin güzeL yorumLarın bebüşm..
senin kaLın yazı tipini biLem özLemşmmm beee muhaaaH xD (K)
kıss beroş ne diyon öyle aaaaaaaSuper-1şaşırdım güzelim yaSevinçli.
ay çok mutlu oldumYuz11ya fotoları alsaydın ya Icon_lol
merak ettim şu kızı ve fotoları neyse ben bi tatilden döniyim el atarım bu durumaYuz11
beros gercekten mi ayyy havalara ucucam simdi saol tatlım ya oh içime su serptin saol valla....
Referans URL