Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Arkadaşlar bişi öğrendim ben de şaşırdımm...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkilerr biraz önce annem ben teyzem KY tekrarını izliyodukk...bi ara metinin ev sahibi geldiğindeee teyzemin tepkisi şu olduuu
ayy bu benim eşimin kzuenii dedii hepimiz şoktayızz bnde hemen teyzem yalvardım yakardımm dedi ara bu kadını bişi sorcam dedimm biraz önce ardık ayıptır sölemesi banyodaymış çıktığında teyzemi ardı sana yiğenimi veriom dedii bende direk ayy dedim siz onları yakındınız dedim çokk mütavızı bi şekilde canım onalr ulaşılmaz diilll dedii ben dedim nası buldular falan bişiler dedi anlamadım ama şeyii sordumm acaba sette o gün nasıllardı dedim
ywrum ben zaten 1 saat yda 1.30 ordaydım dedi benim sahnem çekilirken aslı ve pelin köşede oturup bişi konuşuolardı ne konuşuolrsa ikisi de gülüşüyoduu ama o gün şeye çokk üzüldüm dedii oo güzelim aslı(MİNE)sigara içiyodu acıdım valla o güzelliğieee yazık pelin de su içiyodu karşısında iilerdi dedi een sonnn denizziii sordumm o da orda mıydııı diyeee benım onları görme fırsatım azdııı denizin işi bitmişşş gitmeye hazırlanıyordu efeyle şakalaşark dedi benim bi hoşuma gitti sizle paylaşmak istedim arkiler hani böle yazılar çıknca inanmıyoruzz ama ben doru sölüyomm çünküüü bizzatt teyzem yanımda konuştu benden soraaa ... yorumlarr İNANIN AMA
WAYTTTTTTTTTTTTTTT şanslıymışSınnnn AMA BELKİDE YALANDIR NERDEN BİLELİMKİ KANIT YOKK
doruu çünkü kadının numarasını veremm msnde konuşmadım konuştuklarımı yollıyımmm e yüz yüze konuşmadım foto yolluyım haklısın yanee ama inanan inanır önmeli diill
ben inandiim olabilri yani
senin adina cok sevindim Gülücük
aaay ne guzel keske benimde tanidigim oynasa Sevinçli
(hatta ben oynasam Sevinçli)
keşkee saoll cnm benımmm18
inandmm kie dorudur Sevinçli
ayy negselll bzmklerle tanşmşş bide..
bzmm komşularda bzmklerii gördüü bn kaçrmştmmm çk kötü şeler ya..
duynca üsülüorumm..
düşüncelerini almşn şanslsn hayadum..

Herzaman PELIBO Yazan:

Herzaman PELIBO Yazan: