Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: şimdi aklıma geldi..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar efe aslıyıı gece aradığındaaa aslının uykusu kaçtı efeyi dşündü..
suda uyanıncaa km aradı dynce aslı bosver fln dedi..
saklama gereksinimi duydu niyekii anlayamadımm..sanki bişey varda saklıyor..
sonra anlatrmm dedi geçiştirdi..
bideee yeni gelen atakanda bunları sevgli sandı.. komiğime gitti şeyden herlde durmadan karı koca gbi kavga ediolar bide Sevinçli
ehehe Xd
ewt yorumlar..
yaa o da bnim dikkaitimii çektiii bi de böle sankii oda bişe sölemek istiyo ama söleyemiyo gibiydii soraaki dakikalarda anladım kii aslı efyi şkı gibi sevmezz bu benim düşüncemm
evet ezgim yaa bnmde o dikkatimi çekti karı koca gibi Sevinçli

saol cnm yorumların için
sz saoln yormlarınız içn Gülücük
dwm Sevinçli
bişii diil ben senin takipçininim adam gibi konu açıoynnnSimUtangac
saol cnmm bnmm takip ettiğin içn Gülücük Sevinçli

s.o.s Yazan:
yaa o da bnim dikkaitimii çektiii bi de böle sankii oda bişe sölemek istiyo ama söleyemiyo gibiydii soraaki dakikalarda anladım kii aslı efyi şkı gibi sevmezz bu benim düşüncemm

evt bende farkettim ha bide ck komik valla daha bunlar simdiden birbirlerini kari koca gibi yiyolar beDil Çıkaranins beraber olmazlarÜzgünasli deniz foreverLove0079

princess123 Yazan:

s.o.s Yazan:

evt bende farkettim ha bide ck komik valla daha bunlar simdiden birbirlerini kari koca gibi yiyolar beDil Çıkaranins beraber olmazlarÜzgünasli deniz foreverLove0079

yani! şimdiden birbirlerini yiyolar karı koca olsalar artık nolur kimbilir!!..

aslı&denizLove0079

s.o.s Yazan:

hayal edek Sevinçli
kocacımmmm ..
efndmm kuzucummm karıcımmm btnem Sevinçli
aniyaaammmmm Yuz11
bebü$Lerm.
Sayfa: 1 2
Referans URL