06-06-2008, 06:06 PM
arkilerrrrr bakın herkes bu konuyla ilgiliii her şeyyii açtı amaa ben dayanamadım yaa artık sinirlerim altüst oluyor bu yeni senarissttt ezkiii dizlerii iyii bende severdimm ama o bizim dizimizlee çocıkkk oyuncağı gibi oynuyorr onu sevglii yapıyo onu yatırıyoo onu aldattırıyoo saçma saçmaa adamlar sokup yine saçna bir şekilde yoluuorrr çok bayıyor artıkkk şimdi ve en soınn denizii getirriirr gibi getirip düşen reytingleri toplmaya çalışıyorr ve başardı herkess bağlandııı ama yok şaka der gibi bir rüyaydıı diyoo öle sinirlerim bozulduki onuuuu şimdidee mineyiii melek yaapıp deniz mine ilişkisine güzel kabulletrimeyee çalışıyorr aslı da bu arda unutmuşş sallyan bi kız gbi gösteriliyorrr bir deee niyeee hala aslıyla babasının arasının bozmyaa çalışıolarr iki defa aynı hataya düşürüyolarrr neeymişş miennein babasıı ınerdn nereyee sen gellll minen,n babasını bull
mine sanki bi sinir anında bunu sölemicekkk sanıyolarrr hatırlarsanızz denizle yattığındaa daa az kala sölyodu ki deniz sölediii işte böle yaptılaarrr valla artık nsıl tepki vereceğimi bilemiyorum sizlere yazdım yoruları bekliyomm haaaa
mine sanki bi sinir anında bunu sölemicekkk sanıyolarrr hatırlarsanızz denizle yattığındaa daa az kala sölyodu ki deniz sölediii işte böle yaptılaarrr valla artık nsıl tepki vereceğimi bilemiyorum sizlere yazdım yoruları bekliyomm haaaa