Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: İçimi dökmek istiyorumm bi bakınn
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkilerrrrr bakın herkes bu konuyla ilgiliii her şeyyii açtı amaa ben dayanamadım yaa artık sinirlerim altüst oluyor bu yeni senarissttt ezkiii dizlerii iyii bende severdimm ama o bizim dizimizlee çocıkkk oyuncağı gibi oynuyorr onu sevglii yapıyo onu yatırıyoo onu aldattırıyoo saçma saçmaa adamlar sokup yine saçna bir şekilde yoluuorrr çok bayıyor artıkkk şimdi ve en soınn denizii getirriirr gibi getirip düşen reytingleri toplmaya çalışıyorr ve başardı herkess bağlandııı ama yok şaka der gibi bir rüyaydıı diyoo öle sinirlerim bozulduki onuuuu şimdidee mineyiii melek yaapıp deniz mine ilişkisine güzel kabulletrimeyee çalışıyorr aslı da bu arda unutmuşş sallyan bi kız gbi gösteriliyorrr bir deee niyeee hala aslıyla babasının arasının bozmyaa çalışıolarr iki defa aynı hataya düşürüyolarrr neeymişş miennein babasıı ınerdn nereyee sen gellll minen,n babasını bullDil Çıkaran mine sanki bi sinir anında bunu sölemicekkk sanıyolarrr hatırlarsanızz denizle yattığındaa daa az kala sölyodu ki deniz sölediii işte böle yaptılaarrr valla artık nsıl tepki vereceğimi bilemiyorum sizlere yazdım yoruları bekliyomm haaaa
ewt ewt ewt kesinlikle doğru
yane haklıyım demiiNeyapsam-1
Ya senaRistLeRde ne vaR ya anLamıyoRum ben bence çoK ama çoK güzeL yazıyoRLaR baNa göRe taBii eskideN dizi daHa basiTTii şimDi ben daHa çoK heyecaNLanıyoRum diğeR böLümü meRakLa bekLiyoRum Buda beNim şahsi fikRim

NoT : AyRıca bu yazdıkLaRını biRde o senaRisTLeR gözüyLü oKu baK bakaLım ne hissediYoRsuN ....
biçok kısmına katılıyorum açıkçası ama senaristlerde bişey düşünüyolardırda hala anlayamadım gerçekten ne yapmaya çalıştıklarını
benncede haklısın..ne bu ya arkadaslıkla basladı herkesi birbirine düsürüp herkesi biribiriyle sevgili yaptılar..
tbi haklı yerlerinde var ama dizi bu sonçta..
hepsonunu düşünerek izle derim mutlu biticek..
sonçta mutlu btcek sonu ne olrsa olsn de..
ver kendni..
hic bişeye kzmassn..
yanii şmdi soru işaretleriyle kaldık perşembe günü btn cewpları alıoruz onun gbi
yani olaylar brs gelişsin biz başndan pes edip sinirleniyoruz olmuyo..
bi olaylar gelişsin.. epey ileri gitsn..
ondan sonra sitemleri alırız.. Gülücük
%100 katılıyorum cnm

kuru yapROCK Yazan:
biçok kısmına katılıyorum açıkçası ama senaristlerde bişey düşünüyolardırda hala anlayamadım gerçekten ne yapmaya çalıştıklarını

%1000 katılıyorum..
Sayfa: 1 2 3
Referans URL