Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: kavak yellerini izlemicem bundan sonra dienler hakkında ne düşünüyorsun??
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
bazıları ben bundan sonra kavak yellerini izlemem dior.siz bu konudane düşünüyorsunuz sizce bu dawranışlar saçma mı yogsa gerçekten dizinin tadının mı kaçtığını düşünüyorsunuz??

bu konu bi sitede açılmış aynı olaylar bizdede oluyo ne düşünüosunuzz..
Bence saçma Gülücük
Bi diziyi ya seveRsn ve izLeRsnn ya da hiçç sevmezsn izLemezsnn biLe. .
Biz bu diziyi geRceKtn seviosaK ne oLuRsa oLsn izLemeLiyiz die düşünüoRmm Göz Kırp
SonuçTa ben Mine-Deniz'de de Efe-Su'da da KısacaSı heR zaman izLedm ve izLemeye deVam ediCemm Yuz11
bence herkesin fikir kendine yani isteyen izler istemeyen izlemez ben her nekadar sonuna kadar asli denizci olsamda asli efe askina karsi olsamda bu dizi super bayildigim bi dizi cok emek var filan ben sonuna kdar izlicem yani birakamamLove0079Gülücük ins asli dniz birlersir ya
herkesin kendi fikri kimse karışamaz istemeyen izlemesin ama ben sonuna kadar izliyeceğim
kendi dusuncelerı ama ben ızlemeden duramam!!
zevkler ve renkler tartışılmaz ama neden konu açıyorsun ki izlemiceksen izleme
insanların düşündüklerine saygı duyuyorum ama böyle konu açmlarıda saçma
geliyorGülücükizlemezlerse kendileri bilir yani yapıcak bişey yokS11

aleynaslıı Yazan:
Bence saçma Gülücük
Biz bu diziyi geRceKtn seviosaK ne oLuRsa oLsn izLemeLiyiz die düşünüoRmm Göz Kırp
SonuçTa ben Mine-Deniz'de de Efe-Su'da da KısacaSı heR zaman izLedm ve izLemeye deVam ediCemm Yuz11

ewd cnm ksnlkle sna ktlyrmm !!

aleynaslıı Yazan:
Bence saçma Gülücük

saçma bncede
bnde bi ara izlemicem diodum şimdi izLiyorum kopamadım yani

princess123 Yazan:
bence herkesin fikir kendine yani isteyen izler istemeyen izlemez ben her nekadar sonuna kadar asli denizci olsamda asli efe askina karsi olsamda bu dizi super bayildigim bi dizi cok emek var filan ben sonuna kdar izlicem yani birakamamLove0079Gülücük ins asli dniz birlersir ya

yha bnde izlemicem diodum ama okadar bağlanmışımki izlemeden duramıommm

Sayfa: 1 2 3
Referans URL