Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Sahnede ateşli öpücük
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

Yılın En İyi Mankeni seçilen Çağla Şikel'i sevgilisi Emre Altuğ böyle kutladı

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen 'Fashion TV Moda ve Tasarım Ödülleri', önceki akşam Maslak Tim Show Center'da düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu. Sunuculuğunu Meltem Cumbul ve Sarp Apak'ın yaptığı ödül töreninde 16 kategoride ödüller dağıtıldı

Mediasa Media Grup Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan'ın ev sahipliği yaptığı geceye Ömer-Arzu Sabancı, Ferruh-Sibel Karakaşlı, Siren Ertan, Ender Mermerci, Helin Avşar, Barbara Kennington, Dünyanın En Güzel Modeli Letecia Birkheur, Emre Altuğ, Deniz Akkaya, Heves Ekinci, Feryal Gülman, Yılmaz Morgül, Candan-Erdem Kramer,Celal-Şebnem Çapa, Pınar Aylin, Oğuz Satıcı ve Uğurkan Erez'in de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Gecede gerçekleştirilen Harvey Nichols defilesinde ise dünyanın en çok kazanan ve en güzel modeli olan Leticia Birkheur'in yanı sıra Çağla Şikel, Şenay Akay, Tuğba Özay, Hande Subaşı, Nur Gümüşdoğrayan, Irmak Atuk ve Seda Ertan gibi ünlü mankenler podyuma çıktı.

Ödül töreninden sonra sahne alan Nilüfer ise şarkılarıyla geceye renk kattı.

Ödülünü Sevgilisinin Elinden Aldı

Çağla Şikel, "En İyi Bayan Model" ödülünü sevgilisi Emre Altuğ'dan aldı. Çağla Şikel'e ödülünü Uğurkan Erez verecekti; ancak Erez'in, "16 yaşındayken yanıma gelmiş olan ve ellerimde büyüttüğüm bir kızıma gidecek bu ödül. Bu ödülü Emre Altuğ'un vermesini istiyorum" demesi üzerine Altuğ sahneye çıkarak ödülü sevgilisine verdi. Sevgilisinin elinden ödülünü alan Çağla Şikel duygu dolu dakikalar yaşadı. Altuğ, sevgilisi Çağla Şikel'i dudaklarından öperek de ilk kutlayan isim oldu.

2007 Fashion TV Moda Ödülleri

En İyi Moda Tasarımcısı: Atıl Kutoğlu
En İyi Gelecek Vaat Eden Moda Tasarımcısı:Burçe Bekrek
En İyi Moda Fotoğrafçısı: Koray Birand
En İyi Gelecek Vaat Eden Moda FotoğrafçısıDil Çıkaranelin Karamehmetoğlu
En İyi Kostüm Tasarımcısı: Serdar Başbuğ
En İyi Makyaj Sanatçısı: Ahmet Yıldırım
En İyi Saç Tasarımcısı: Sedat Biga
En İyi Bayan Model: Çağla Şikel
SqL!
Referans URL