06-05-2008, 09:04 PM
Arkadaşlar öncedende konu açmıştım .Bnm aynı sınıfta olduğum bi arkadaşm var Adı çağla yolcu ve onların beyoğlunda birkaçtane evi var.Bu evlerinden birinii dağhann kiralamış bana anlattı çook şaşırdım telefonunda resim çekmiş bir tane dağhanın tek fotoğrafıı.resim şuann abisinin bilgisayarındaymışş atınca forumada koyucamm .Dağhanın kiraladığı evin karşısında da çağlaların bitane daha evi var ve o genelde 2gnde bir oraya gidio ve kalıo.bu aradada dağhanın yanınada gidiomuş.Dağhanın evinde kuzenii,kardeşi ve temizlikçi varmış.Kuzeni bazenn dağhanın yanında kalıomuş! Yani arkadaşım onunla artıkk çok yakın olduu. Buraya kadar herşy gsll ama bundan sonrasıı berbat !
Arkadaşım msnde bana dağhanla artıkk çok konuşuoruz ve ileriki bölümler hakkıdan bazı şeyler söyledi bana dedi!Sonra anlatmaya bşladı ve dağhan arkadaşma aynen şunları sölemiş:
Efeyle aslı birlikte olucaklar ve denizle efe aslı için büyük bir kavga yapıcak.Ayrıca mineyle-deniz ve umutla-elif olucakk demiş!
Yanii artıkk diziyi aslıyla efenin beraber olacağını bile bile izlioruz diyebilirim kısacası!ama gerçktnn çok üzüldmm yha...kndimi okdr çok kptırdımkii ağlıorumm nrdeyse! off olamaz yha! bnde size hber vermk istedm !
Arkadaşım msnde bana dağhanla artıkk çok konuşuoruz ve ileriki bölümler hakkıdan bazı şeyler söyledi bana dedi!Sonra anlatmaya bşladı ve dağhan arkadaşma aynen şunları sölemiş:
Efeyle aslı birlikte olucaklar ve denizle efe aslı için büyük bir kavga yapıcak.Ayrıca mineyle-deniz ve umutla-elif olucakk demiş!
Yanii artıkk diziyi aslıyla efenin beraber olacağını bile bile izlioruz diyebilirim kısacası!ama gerçktnn çok üzüldmm yha...kndimi okdr çok kptırdımkii ağlıorumm nrdeyse! off olamaz yha! bnde size hber vermk istedm !

olamaz yaaaa valla izlemem ama...