Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: hap efe yüzünden
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar efe yüzünden denizi biraz çirkinleştirdiler aynen aslıyıda çünkü efe çirkin olduğu için denizi çirkin yaptılar ki gözümüzde efe yakışıklı olsun diye aslı yı zaten her haliyle güzelde denizlesevgili olduğu zaman bambaşkaydı ama efeyle old. zamanefeye benzetiler. benim düşüncelerim böyle bide efe aslı olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzz hatta olamaz. sonUNA KADAR ASLI DENİZ.DÜŞÜNCE Mİ ALLAH TAN BAŞKA HİÇ KİMSE DEĞİŞTİREMEZ................ ASLI EFE DOSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Icon_lol ASLI DENİZ SEVGİLİLove0079
ya cnm denizin saçını onlar kesmedii anlamıyon mu deniz işi olduğu içinn tmm ıNono4
arkadaşmmm yeterrr noluoo ya herkes efemeee çrkn dioo siz kmsnzzdee çirkn fln diosunuz oyuncularımızaa yaa.
bu konuunun 10.açılışııı..
başlığınıda düzelt.
e daha nediyim ki.
birz saçmalamışın galba cnm
valla bende sonuna kadar asli denizciyim ama ne efeyi ne denizi ne aslicigi nede mineyi bile cirkin goruyorum hepsinin kendi guzellikleri var asli denizciyiz die hakaretmi edelim???Nono4
saçma olmuş sanke birz abartmışsınn
BENCE ÖLE BİŞİ YOK TATLUM!...
YAAA BOŞ YERE KONU AÇMAYIN LÜTFENNNNN!!!AYRICA KİMSEYE ÇİRKİN DMEEYE HAKKINIZ YOKK BİRAZ SAYGILI DAVRANIN LÜTFENN 100 KONU AÇILDII YHAA!!!!...

FLOOD YAPTIGIM İÇİN ÖZÜRR...AMA ANLAMIOLARRR!!
efeyle aslıyı ben de istemiyorum ama biraz ağır konuşmuşsunNono4
saçlarıyla yeni tarzlarıyla efenin ne alakası var sonuçta yaz geldi kimse karışamaz öle değilmi
bende aslı ve deniz taraftarıyım ayrıca boşu boşuna saçma sapan konular açmayın
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL